cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Πρόγραμμα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών από το Chania Film Festival

Τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δωρεάν πρόγραμμα επιμόρφωσης, με αντικείμενο τον οπτικοακουστικό και τον κινηματογραφικό γραμματισμό και την κινηματογραφική δημιουργία, δίνει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, σε εκπαιδευτικούς του νομού…

Πρόγραμμα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών από το Chania Film Festival

Ένα δωρεάν πρόγραμμα επιμόρφωσης με αντικείμενο τον οπτικοακουστικό και τον κινηματογραφικό γραμματισμό και την κινηματογραφική δημιουργία, προσφέρει στους εκπαιδευτικούς των Χανίων, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.

Οι επιμορφωτικές συναντήσεις θα είναι τρεις στον αριθμό και θα πραγματοποιηθούν στις 13-15 Ιανουαρίου, στις 17-19 Φεβρουαρίου και στις 17-19 Μαρτίου του 2023, ενώ σε κάθε συνάντηση, θα γίνει ένας κύκλος από τέσσερις θεματικές επιμορφώσεις, διάρκειας τριών ωρών.

Το πρόγραμμα, που διοργανώνεται σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Το πρόγραμμα θα διδάξουν οι εκπαιδευτικοί συνεργάτες του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και εκπαιδευτές από τα συνεργαζόμενα ιδρύματα Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Πολυτεχνείο Κρήτης, ΑΚΤΟ, ενώ θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής και για όσους επιθυμούν και πιστοποιήσεις από τον οργανισμό ACTA του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Αριθμός συμμετεχόντων: 30 (εφόσον οι αιτήσεις υπερβούν τις διαθέσιμες θέσεις θα γίνει κλήρωση ώστε στην τελική να υπάρχει η μέγιστη αντιπροσωπευτικότητα των σχολείων)

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα υπάρχει η υποχρέωση παραδοτέων και θα επιδιωχθεί η υλοποίηση δράσεων από τους συμμετέχοντες και στην τάξη με την υποστήριξη των εκπαιδευτών του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.

Σημειώνεται ότι τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, είναι πιστοποιημένα και υλοποιούνται με την αιγίδα και την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon