cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Ρέθυμνο: Στόχος η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου

Προσπάθεια για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου από τον Δήμο σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού…

Ρέθυμνο: Στόχος η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου
Η πόλη του Ρεθύμνου

Με στόχο την οργανωμένη προσπάθεια για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, η Επιτροπή Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Ρεθύμνης απέστειλε στοιχεία διαθεσιμότητας που ζητήθηκαν από τον υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια και αφορούν στις επιχειρήσεις της περιοχής του Ρεθύμνου.

Ο δήμαρχος Γιώργης Μαρινάκης σε σύσκεψη επί του θέματος, μοιράστηκε με τους παριστάμενους σκέψεις, απόψεις και προβληματισμούς σχετικά με τις παραμέτρους που αφορούν τη δυνατότητα επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, καθώς και τις δυνατότητες των επιχειρήσεων που αυτοί ή οι ενώσεις τους εκπροσωπούν. Τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού, δεσμεύτηκαν να δώσουν συμπληρωματικά στοιχεία για τη διαθεσιμότητα σε υποδομές φιλοξενίας και εστίασης κατά τους μήνες Νοέμβριο με Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με δηλώσεις της αντιδημάρχου Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας, Πέπης Μπιρλιράκη, μετά από πολυετείς προσπάθειες προς την κατεύθυνση της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο προς την επίτευξη του στόχου, με την υποστήριξη και του υπουργείου.

Μαζί με τους άλλους δήμους του νομού, ο Δήμος Ρεθύμνης, έχει ετοιμάσει ένα πλήρες πρόγραμμα για όλα όσα διαθέτει ο νομός, όσα χρειάζεται ο κάθε Tour Operator και μάλιστα το Ρέθυμνο σε συνδυασμό με Χανιά και Ηράκλειο, είναι πόλεις και νομοί που διαθέτουν πανεπιστήμια, ζωντανό κοινό πολιτών, εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου με πλήρεις θεματικές για κάθε ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon