cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Σε κατ’οίκον περιορισμό ο ηλικιωμένος για την απόπειρα γυναικοκτονίας

Ο 84χρονος απολογήθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου, για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της πρώην συζύγου του και αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με τον όρο να βγαίνει από το σπίτι του μόνο για μία ώρα κάθε μέρα…

Σε κατ’οίκον περιορισμό ο ηλικιωμένος για την απόπειρα γυναικοκτονίας

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε μετά την απολογία τους στις ανακριτικές αρχές ο 84χρονος άνδρας ο οποίος προσπάθησε να πυροβολήσει για να σκοτώσει την 61χρονη πρώην σύζυγό του.

Ο 84χρονος απολογήθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου, μετά τη σύλληψή του τη περασμένη Παρασκευή.

Η ανακρίτρια αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους να βγαίνει από το σπίτι του μόνο για μία ώρα κάθε μέρα και να μην πλησιάζει την εν διαστάσει σύζυγό του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, την ώρα που επέστρεφαν μαζί στο σπίτι τους η 61χρονη με τον 35χρονο γιο της, όταν είδε να την πλησιάζει ο 84χρονος πρώην σύζυγός της ο οποίος είχε στρέψει ένα πιστόλι εναντίον της και ετοιμαζόταν να πυροβολήσει.

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, ο 35χρονος γιος κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον αφοπλίσει.

Επί τόπου έφτασαν άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι συνέλαβαν τον ηλικιωμένο για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε ένα πιστόλι με έξι σφαίρες των 7,65 χιλιοστών.

Ο δράστης παραδέχτηκε στους αστυνομικούς πως επεδίωξε να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon