cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Σήμερα η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο

Ομιλία στο Ηράκλειο της Κρήτης, στην πλατεία Ελευθερίας, θα πραγματοποιήσει σήμερα, Τετάρτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, στις 19:30…

Σήμερα η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, για τη ομιλία του προέδρου, Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης, στην Πλατεία Ελευθερίας.

Με αφορμή την ομιλία Τσίπρα, δόθηκε συνέντευξη Τύπου χθες το απόγευμα από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, όπου απευθύνθηκε κάλεσμα για πανστρατιά.

Στη διάρκεια της συνέντευξης παρουσιάστηκαν ιστορικά παραδείγματα ενωτικής δράσης των δυνάμεων της προόδου και πως τούτη η ενωτική δράση, οδήγησε το λαό μας σε κατακτήσεις κοινωνικές και οικονομικές.

Με μελανά χρώματα αναλύθηκε η πολιτικής της ΝΔ τα τελευταία 4 χρόνια, ιδιαίτερα σε τομείς της οικονομίας, της εκπαίδευσης, της υγείας ενώ τονίστηκε η αναγκαιότητα για προοδευτική Δημοκρατική διέξοδο και διακυβέρνηση της χώρας.

Ο γραμματέας της Ν.Ε. κ. Δημήτης Κλαράκης, στη διάρκεια των δηλώσεων του, έστειλε μήνυμα πως με τις εκλογές της 21ης Μαΐου, «οι πολίτες θα αποχαιρετίσουν την πιο επικίνδυνη δεξιά κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης».

«Στις 21 Μάη ο λαός με την ψήφο του θα προσυπογράψει ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο αλλαγής. Είμαστε πια στην τελική ευθεία για τις πιο κρίσιμες κάλπες», είπε ο κ. Κλαράκης χαρακτηριστικά

Στη συνέντευξη που δόθηκε σήμερα στα γραφεία του κόμματος μίλησαν οι: Δ. Κλαράκης Συντονιστής της Ν.Ε. Νυσταζάκης Γιάννης ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Κ. Ασλάνης πρώην Υπουργός και Δήμαρχος Ηρακλείου, Γ. Μακράκης Συνδικαλιστής και Χριστίνα Φραγκομιχελάκη, Αναπληρώτρια εκπαιδευτικός.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon