cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Στη Βουλή τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Χάρακα

Αναφορά του Χ. Μαμουλάκη στην Βουλή με την επιστολή του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Χάρακα που τονίζει τα προβλήματα από την έλλειψη του απαραίτητου ιατρικού προσωπικού και τις ανάγκες κτηριακής ανακαίνισης που υπάρχουν…

Στη Βουλή τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Χάρακα

Στη Βουλή φέρνει ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, την επιστολή του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Χάρακα, καταθέτοντάς την ως αναφορά προς τον υπουργό Υγείας.

Με την συγκεκριμένη επιστολή, ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Χάρακα τονίζει τα προβλήματα που δημιουργούνται από την έλλειψη του απαραίτητου ιατρικού προσωπικού, καθώς και τις ανάγκες κτηριακής ανακαίνισης που υπάρχουν, επισημαίνοντας ότι η μη επίλυσή τους καθιστά επισφαλή την ομαλή λειτουργία του Κέντρου Υγείας.

Στην επιστολή τίθεται, αφενός το πρόβλημα έλλειψης ιατρικού προσωπικού και αφετέρου την άμεση ανάγκη κτηριακής ανακαίνισης.

Παράλληλα γίνεται αναφορά στις ελλείψεις γιατρών, σημειώνοντας ότι οι δύο θέσεις παιδιάτρων είναι ακάλυπτες όπως και οι πέντε θέσεις γενικών γιατρών.

Τέλος αναφέρονται στο θέμα της αναβάθμισης και ανακαίνισης του κτιρίου, κάτι που δεν προβλέπεται στην σχετική διακήρυξη της 7ης ΥΠΕ Κρήτης που αφορά άλλα κέντρα υγείας ενώ κατηγορούν την διοίκηση της 7ης ΥΠΕ ότι ουδέποτε επισκέφθηκε την δομή.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon