cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Στην έκθεση «CONNECT 2024» στο Τορίνο της Ιταλίας, η Περιφέρεια Κρήτης

Ο κύριος στόχος της Περιφέρειας Κρήτης για τη συμμετοχή της στο φόρουμ «CONNECT 2024» στο Τορίνο της Ιταλίας, ήταν να προβάλει στρατηγικά στη διεθνή αεροπορική κοινότητα τα τρία αεροδρόμιά της: Ηράκλειο, Χανιά και Σητεία…

Στην έκθεση «CONNECT 2024» στο Τορίνο της Ιταλίας, η Περιφέρεια Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στην CONNECT 2024 στο Τορίνο της Ιταλίας. Στο τριήμερο φόρουμ συμμετείχαν σημαντικοί φορείς της διεθνούς αεροπορικής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων αεροπορικών εταιρειών, αεροδρομίων και τουριστικών φορέων.

Συζητήθηκαν οι τρέχουσες και μελλοντικές αεροπορικές συνδέσεις, καθώς και νέες προοπτικές σύνδεσης, συνεργασίας και περαιτέρω ανάπτυξης υφιστάμενων αεροπορικών δρομολογίων.

Ο κύριος στόχος της Περιφέρειας Κρήτης για τη συμμετοχή της στο φόρουμ ήταν να προβάλει στρατηγικά στη διεθνή αεροπορική κοινότητα τα τρία αεροδρόμιά της – Ηράκλειο, Χανιά και Σητεία.

Ιδιαίτερη βαρύτητα είχε η παρουσία των εκπροσώπων του νέου αεροδρομίου Ηρακλείου στο Καστέλι, οι οποίοι ενημέρωναν για τον σχεδιασμό και την πρόοδο των εργασιών του νέου αεροδρομίου αλλά και τις δυνατότητες που θα παρέχει στις αεροπορικές εταιρείες που θα συνδέονται με αυτό.

Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης ανέδειξαν την ελκυστικότητα της Κρήτης ως ταξιδιωτικού προορισμού και συμμετείχαν σε B2B συναντήσεις. Στο διεθνές φόρουμ συμμετείχαν περισσότεροι από 700 σύνεδροι και περιλάμβανε ένα πλούσιο πρόγραμμα με ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και συζητήσεις σε πάνελ.

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησαν ο Νίκος Αλεξάκης, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης και η προϊσταμένη του τμήματος τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, Μαρία Λαβδάκη.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon