cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Παντελής κυβερνητική αδράνεια στην Κρήτη

Τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Κρήτη στην ανάπτυξη και την οικονομία της χώρας, επιδιώκουν να αναδείξουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος, σε μια προσπάθεια να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο έδαφος σε μια εκλογική περιφέρεια, που έχει στηρίξει το κόμμα σημαντικά τα τελευταία χρόνια…

ΣΥΡΙΖΑ: Παντελής κυβερνητική αδράνεια στην Κρήτη
Από τη συνέντευξη Τύπου

Σε μια προσπάθεια να αναδείξουν συγκεκριμένα ζητήματα, αλλά και τη σπουδαιότητα της Κρήτης στον πολιτικό χάρτη, στελέχη του κόμματος βρίσκονταν ήδη από χθες στο Ηράκλειο, με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη και περιοδεία Τσίπρα. 

«Ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται το νησί και θα έχει συνομιλίες απευθείας με εργαζόμενους, αγρότες και επαγγελματίες», είπε κατά τη διάρκεια χθεσινής συνέντευξης Τύπου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης.

«Δυστυχώς θα είναι ουσιαστικά η πολλοστή φορά που ο πρόεδρός μας θα ενημερωθεί για την κυβερνητική αδράνεια, διότι τίποτα δεν έγινε για τους σεισμόπληκτους, κανένα μεγάλο έργο υποδομής δεν προχώρησε, δυόμιση χρόνια ακούμε ψέματα από την κυβέρνηση για τον ΒΟΑΚ, οι δήμαρχοι του νησιού μιλούν για κολλημένα έργα και τα σχέδια για αρδευτικά δίκτυα και δίκτυα ύδρευσης παραμένουν στα χαρτιά» πρόσθεσε ο βουλευτής τονίζοντας:

«Ο κ. Μητσοτάκης τιμά την παράδοση της παράταξής του, που θέλει να έχει την Κρήτη εγκαταλειμμένη. Γι’ αυτό και θα είναι συντριπτική η ήττα της δεξιάς, όπως και ξεκάθαρη η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, όποτε κι αν γίνουν εκλογές». 

Την άποψη ότι διανύουμε μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδο εξέφρασε από την πλευρά του, ο βουλευτής Γιάννης Ραγκούσης

«Ζητάμε εκλογές από τις 20 Δεκεμβρίου για να γλιτώσουμε τα χειρότερα και δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε, διότι τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο» ανέφερε χαρακτηριστικά για να προσθέσει: 

«Με την πανδημία έχουμε αρνητικό ρεκόρ θανάτων, η ακρίβεια πλήττει τα νοικοκυριά και συνολικά το κλίμα αισιοδοξίας που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, με την έξοδο από τα μνημόνια, δίνει τη θέση του σε μια γενικευμένη απαισιοδοξία. Κάθε μέρα που περνάει η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έρχεται πιο κοντά. Το συνέδριό μας πραγματοποιείται σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, την οποία ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης εγκαινίασε με τον πιο επίσημο τρόπο, ανακοινώνοντας σε ποια εκλογική περιφέρεια θα είναι υποψήφιοι τα στελέχη του».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon