cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Τα Χανιά «αλλιώς»: Η νέα τουριστική καμπάνια του Δήμου Χανίων

Η νέα τουριστική καμπάνια του Δήμου Χανίων με τίτλο: #aCityofManyTales – Τα Χανιά «αλλιώς», μέσα από 30 mini-videos από γωνιές της πόλης…

Τα Χανιά «αλλιώς»: Η νέα τουριστική καμπάνια του Δήμου Χανίων

Τη νέα τουριστική καμπάνια του Δήμου Χανίων, η οποία περιλαμβάνει ένα χαρτοφυλάκιο από ψηφιακό υλικό 30 θεματικών videos, σύντομης διάρκειας, παρουσίασε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Νεκτάριος Ψαρουδάκης.

Τα 30 θεματικά mini-videos, που σύντομα θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα social media του Δήμου Χανίων, δημιουργήθηκαν από το Τμήμα Τουρισμού, με την επιμέλεια του βιντεογράφου, Νικόλα Αναστασάκη.

Έχουν ως στόχο την ανάδειξη ξεχωριστών σημείων, σε γωνιές του Δήμου Χανίων, τα οποία συνθέτουν την ιδιαίτερη ταυτότητα του τόπου και τον καθιστούν ασφαλή, ελκυστικό και πολυδιάστατο προορισμό για διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Όλα τα βίντεο δεν ξεπερνούν το ένα λεπτό, ώστε να μπορούν να κόβονται αλλά και να επεξεργάζονται για τη σύγχρονη εκδοχή του διαδικτυακού μάρκετινγκ.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε το πρώτο απόσπασμα (trailer) με μερικά στιγμιότυπα που περιέχονται στο συνολικό υλικό.

Τα βίντεο θα αναρτώνται σταδιακά σε όλα τα social media του Δήμου Χανίων, ενώ παράλληλα θα προστεθούν στην πλατφόρμα του τουρισμού, www.chaniatourism.gr έτσι ώστε και ο επισκέπτης να μπορεί να τα δει αλλά και οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό, να έχουν τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουν για την προβολή του τόπου.

Facebook: @Δήμος Χανίων – Municipality of Chania  @Chania Tourism

Instagram: @chania.gr @chaniatourism

YouTube: Δήμος Χανίων – Municipality of Chania @municipalityofchania  Chania Tourism @chaniatourism

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon