cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Ταυτοποιήθηκαν οι δύο σοροί που βρέθηκαν σε Ηράκλειο και Χανιά

Σε έναν 44χρονο ο οποίος αγνοούταν από τις 16 Φεβρουαρίου, ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή στην Παντάνασσα Ηρακλείου – Σε 50χρονο Ολλανδό ανήκει η σορός που βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στην Δυτική Τάφρο Χανίων…

Ταυτοποιήθηκαν οι δύο σοροί που βρέθηκαν σε Ηράκλειο και Χανιά

Στον 44χρονο Νίκο Αεράκη, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 16 Φεβρουαρίου, ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε απόκρημνο σημείο, κοντά στον οικισμό του Θησέα, στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Το πτώμα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη και δεν έχει ακόμα γίνει η διαδικασία της αναγνώρισης από τους συγγενείς του 44χρονου που τον αναζητούσαν όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ωστόσο, κάποια τατουάζ που έφερε ο 44χρονος και περιγράφονται από τον αδερφό του, ο οποίος κλήθηκε από τους αστυνομικούς για κατάθεση, αποτέλεσαν το κλειδί για την ταυτοποίηση του πτώματος.

Σε πτώση οφείλεται όπως όλα δείχνουν ο θάνατος ενός 50χρονου Ολλανδού η σορός του οποίου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στην Δυτική Τάφρο Χανίων.

Ο άτυχος άντρας φαίνεται ότι διέμενε σε ξενοδοχείο των Χανίων, με τις αστυνομικές αρχές να χουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ο θάνατος του να οφείλετε σε εγκληματική ενέργεια ενώ ως αίτια θανάτου δίνεται η πτώση.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon