cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Θρησκευτικά πανηγύρια κι έργα για τα πανηγύρια

Όλοι ταλαιπωρούνται, αλλά δεν μιλάει κανείς. Έχουμε «συνηθίσει» πλέον τον παραλογισμό στην εκτέλεση των δημόσιων έργων και των δημόσιων συμβάσεων; Γιατί;

Θρησκευτικά πανηγύρια κι έργα για τα πανηγύρια

Έχουμε ένα πανηγύρι. Κι έναν θρησκευτικό εορτασμό στην Αγία Μαρίνα στη Βόνη. Το μεγαλύτερο στην Κρήτη κι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα. Η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου, ορθά επιλέγει, ο φετινός εορτασμός να είναι σχεδόν δεκαήμερος, προκειμένου να αποφευχθούν ο συγχρωτισμός, η υπερμεταδόσεις ιού και η ταλαιπωρία των πιστών. Και φαίνεται πως η επιλογή πηγαίνει καλά. 

Η Περιφέρεια από την άλλη, το ίδιο διάστημα επιλέγει να κλείσει για εργασίες ασφαλτόστρωσης τον κόμβο των Κουνάβων, για 15 ημέρες, προκειμένου να ασφαλτοστρωθούν, όπως η ίδια μας ενημερώνει με σχετικό δελτίο, 1.400 μέτρα. Ούτε δηλαδή 100 μέτρα δουλειά την ημέρα, με βάση την ενημέρωση που κάνει η ίδια η Περιφέρεια.

Αυτές οι 15 ημέρες τοποθετούνται μέσα στον 10ήμερο εορτασμό της Αγίας Μαρίνας με τους περισσότερους πιστούς, οι οποίοι είναι δεκάδες χιλιάδες να χρησιμοποιούν αυτό το δίκτυο. Στον αριθμό, δεν συμπεριλαμβάνονται καν οι κάτοικοι των Αρχανών και των γύρω περιοχών, που επίσης χρησιμοποιούν το ίδιο δίκτυο. 

Όλοι ταλαιπωρούνται, αλλά δεν μιλάει κανείς. Έχουν «συνηθίσει» πλέον τον παραλογισμό στην εκτέλεση των δημόσιων έργων και των δημόσιων συμβάσεων.

Ο κ. Σκουλάς όμως, ως αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων, είναι αναγκαίο μέσα σε αυτή τη συνθήκη, να φωτογραφηθεί μπροστά στο έργο και μάλιστα παραμονές της γιορτής που η κίνηση κορυφώνεται μαζί με την αγανάκτηση;

Γιατί; 

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon