cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 27.04 2024

Τη Δευτέρα η συνέχεια της δίκης για τον θάνατο της 47χρονης Έφης Τσιχλάκη

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείου Κρήτης καλείται να αποφασίσει εάν ο θάνατος της 47χρονης ήταν αυτοκτονία ή την σκότωσε ο σύζυγός της…

Τη Δευτέρα η συνέχεια της δίκης για τον θάνατο της 47χρονης Έφης Τσιχλάκη
Το Δικαστικό Μέγαρο Χανίων

Για την προσεχή Δευτέρα, 23 Μαΐου, διεκόπη η δίκη για τις συνθήκες θανάτου της 47χρονης Εφης Τσιχλάκη από το Κολυμπάρι Χανίων.  Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στις 21 Μαρτίου 2016 και η οικογένειά της μιλά για μια ξεκάθαρη περίπτωση γυναικοκτονίας που επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί ως αυτοκτονία.

Στο εδώλιο κάθεται ο σύζυγός της, σωματοφύλακας και πρώην υποψήφιος της Χρυσής Αυγής.  Στην προηγούμενη δίκη αθωώθηκε με απόφαση των ενόρκων, ενώ η οικογένεια του θύματος καταγγέλλει περίεργες μεθοδεύσεις με συνεχείς αναβολές της δίκης αλλά και με ευθείες απειλές που διατυπώθηκαν εναντίον τους και εναντίον των παραγόντων της δίκης και των μαρτύρων από τον φερόμενο ως δράστη και το περιβάλλον του.  

Ο σύζυγος επέμεινε και σήμερα στην αθωότητά του, υποστηρίζοντας για ακόμη μία φορά ότι η σύζυγός του αυτοκτόνησε.

Η υπόθεση θα συνεχιστεί την Δευτέρα με καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης, την απολογία του κατηγορούμενου, την εισαγγελική πρόταση, τις αγορεύσεις των συνηγόρων και την ετυμηγορία των τριών δικαστών και τεσσάρων ενόρκων για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon