cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Τι συμβαίνει την επόμενη ημέρα στη ΔΥΠΕ

Οι πρακτικές της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη θυμίζουν τις πρακτικές των παρακολουθήσεων και των υπόγειων διαδρομών και απομακρύνουν τους «μετριοπαθείς» ψηφοφόρους

Τι συμβαίνει την επόμενη ημέρα στη ΔΥΠΕ
Τι συμβαίνει την επόμενη ημέρα στη ΔΥΠΕ Κρήτης

Τώρα που καταλάγιασε λίγο ο «καπνός» σε σχέση με την υπόθεση απομάκρυνσης της Λένας Μπορμπουδάκη από την 7η ΥΠΕ, έχει ανοίξει ο διάλογος σε σχέση με τη νέα τοποθέτηση διοικητή. 

«Η Λένα έφυγε γιατί ο … δεν την ήθελε κι ήθελε τον Νεκτάριο» συζητείται πολύ έντονα σε όλα τα πηγαδάκια της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο. 

Εκτός από το γεγονός ότι η απομάκρυνση συζητείται, συζητούνται επίσης και οι πρακτικές που εφαρμόζονται από το κόμμα τοπικά, οι οποίες αρχίζουν ήδη να καταδικάζονται, να συγκρίνονται με αυτές των παρακολουθήσεων και των υπόγειων διαδρομών, αλλά και να απομακρύνουν τους περισσότερο «μετριοπαθείς» ψηφοφόρους, που είχαν στρέψει το βλέμμα τους προς τη Νέα Δημοκρατία.

Συζητείται επίσης, το τυχαίο κατά τα λοιπά γεγονός, πως ο νέος διοικητής είναι κουμπάρος της Ντόρας Μπακογιάννη. Όπως επίσης συζητούνται η επάρκεια και το βιογραφικό του, τα οποία μπαίνουν στη … ζυγαριά, απέναντι στην επάρκεια, το βιογραφικό και το έργο της Λένας Μπορμπουδάκη.  

  • Οι πιο απαισιόδοξοι εντός του κόμματος, ισχυρίζονται πως η συγκεκριμένη επιλογή θα βλάψει τη Νέα Δημοκρατία τοπικά.
  • Οι πιο αισιόδοξοι πάντως θεωρούν πως αυτά πάντα γίνονταν στο κόμμα και πως κανένας ψηφοφόρος δεν θα ασχοληθεί με τις μεθοδεύσεις του ενός ή του άλλου στελέχους που θέλει να λειτουργεί στη λογική απόλυτου ελέγχου όλου του συστήματος. 

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon