cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Το Ηράκλειο έγινε… Καλοκαιρινό!!!

Αλέξης Καλοκαιρινός: “Το δικαίωμα στην πόλη” παρουσίασε έναν προγραμματικό λόγο που όπως δείχνει το εκλογικό αποτέλεσμα είχε απήχηση στην κοινωνία του δήμου Ηράκλειου!!!

Το Ηράκλειο έγινε… Καλοκαιρινό!!!

«Θα επενδύσουμε όλες μας τις δυνάμεις και θα επενδύσω όλο μου το είναι για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο Ηράκλειο για ένα καλύτερο Ηράκλειο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους και υποψήφιες στο δικαίωμα στην πόλη για το υπέροχο ταξίδι που έχουμε κάνει μαζί και το οποίο προφανώς συνεχίζεται με διαφορετικούς όρους, από την επόμενη μέρα».

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδίας μου τις Ηρακλειώτισσες και τους Ηρακλειώτες που απόψε μου ανέθεσαν την ευθύνη να διοικήσω για τα επόμενα πέντε χρόνια το δήμο αυτής της σπουδαίας πόλης, το δήμο Ηρακλείου», ανέφερε ο κ. Αλέξης Καλοκαιρινός, ο νέος πλέον Δήμαρχος Ηρακλείου.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δέχτηκε το τηλεφώνημα του συνυποψήφιού του κ. Μιχάλη Καραμαλάκη που τον συνεχάρη, ενώ ο νέος Δήμαρχος Ηρακλείου ανάφερε ότι συμφώνησε με τον κ. Καραμαλάκη να συνεργαστούν για το καλό του Ηρακλείου, για το καλό της πόλης και για το καλό του δήμου αυτού και των δημοτών του.

Συνεχίζοντας στον “δρόμο” του πολιτικού πολιτισμού και θέλοντας να δείξει μια ενωτική γραμμή ο κ. Καλοκαιρινός χαιρέτισε και τον αγώνα της Μαρίας Καναβάκη και του Δημήτρη Δουλουφάκη.

Στην συνέχεια ανέφερε ότι «θα επενδύσουμε όλες μας τις δυνάμεις και θα επενδύσω όλο μου το είναι για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο Ηράκλειο για ένα καλύτερο Ηράκλειο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους και υποψήφιες στο δικαίωμα στην πόλη για το υπέροχο ταξίδι που έχουμε κάνει μαζί και το οποίο προφανώς συνεχίζεται με διαφορετικούς όρους, από την επόμενη μέρα».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του στα ΜΜΕ ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τη μητέρα του και την οικογένειά του. Χαρακτηριστικά είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη μητέρα μου, τα παιδιά μου τη Λουίζα και τον Ανδρέα, και τον αδερφό μου», ενώ ιδιαίτερη ευχαριστία απηύθυνε και στην σύζυγο του κ. Άση Λυγερού.

Εμείς, ας ευχηθούμε συγχαρητήρια στον νέο Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Αλέξη Καλοκαιρινό και φυσικά καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που απλώνεται μπροστά του.

Με την ελπίδα βέβαια ότι το Ηράκλειο θα γίνει όντως ένα καλοκαιρινό και φωτεινό Ηράκλειο, μια πόλη που θα χαίρεσαι και θα θέλεις να ζεις.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon