cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Το πρόγραμμα της περιοδείας Κασσελάκη σε Χανιά και Ρέθυμνο

Στην Κρήτη θα βρίσκεται από αύριο, Πέμπτη 4 Απριλίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος θα πραγμαοτποιήσει περιοδεία στο νησί όπου θα βρίσκεται μέχρι και την Κυριακή…

Το πρόγραμμα της περιοδείας Κασσελάκη σε Χανιά και Ρέθυμνο

Στην Κρήτη θα βρίσκεται από αύριο, Πέμπτη 4 Απριλίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος θα πραγμαοτποιήσει περιοδεία στο νησί όπου θα βρίσκεται μέχρι και την Κυριακή.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο νησί, θα επισκεφθεί τα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και το Λασίθι και θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες και τους φορείς των τεσσάρων νομών του νησιού.​

Ο κ. Κασσελάκης θα ξεκινήσει από τα Χανιά την Πέμπτη το πρωΐ, με επίσκεψη στα γραφεία του κόμματος και συνάντηση με την νεοεκλεγείσα Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει πίσκεψη στην Πολεοδομία Χανίων για συζήτηση με τους αρμοδίους και ανάδειξη του μεγάλου προβλήματος της εκτός σχεδίου δόμησης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοπιήσει περιήγηση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης για προσωπική επαφή με καταστηματάρχες και κατοίκους ενώ το απόγευμα θα βρεθεί στο μουσείο Τυπογραφίας (στο ΒΙΟΠΑ).

Τέλος στις 8 το βράδυ, αναμένεται να οπραγματοποιήσει ανοιχτή κεντρική ομιλία στον πεζόδρομο  της οδού Μουσούρων (Κάτωλας) ενώ θα παρουσιάσει τους υποψηφίους από την Κρήτη που θα πάρουν μέρος στις προκριματικές εκλογές για το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών.

Την Παρασκευή 5 Απριλίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί στο Ρέθυμνο όπου θα έχει σειρά συναντήσεων. Το πρωΐ θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου θα συναντηθεί με την Ένωση Γιατρών ΕΣΥ, τον Ιατρικό Σύλλογο, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο και τους Εργαζομένους στο νοσοκομείο.

Θα ακολουθήσει περιοδεία στην εμπορική αγορά του Ρεθύμνου, ενώ το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί θεματική συζήτηση με θέμα «Ανάπτυξη και Υποδομές» με φορείς του νομού, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο Στ. Κασσελάκης το Σάββατο επισκεφθεί το Ηράκλειο και την Κυριακή το Λασίθι, με τις λεπτομέρειες του προγράμματός του να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon