cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Τρεις συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά στο Ρέθυμνο

Ολόκληρο οπλοστάσιο είχαν δύο αδέρφια – Κατασχέθηκε πάνω από ένα κιλό ακατέργαστης κάνναβης…

Τρεις συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά στο Ρέθυμνο

Στη σύλληψη τριών ανδρών προχώρησε χθες το βράδυ η αστυνομία σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου ένας 46χρονος να κινείται με Ι.Χ. αυτοκίνητο και στη συνέχεια να προμηθεύει με ποσότητα ναρκωτικών ουσιών έναν άλλον 46χρονο.

Σε έλεγχο που έγινε από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 50 γραμμάρια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 785 ευρώ από παράνομες δραστηριότητες και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, έγιναν έρευνες στις οικίες τους σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, όπου εντοπίστηκαν σε εγκαταλελειμμένη οικία, δεκάδες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 1.051 γραμμάρια κάνναβης.

Παράλληλα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 υποπολυβόλα όπλα, 2 πιστόλια, 4 κυνηγετικά όπλα, 9 γεμιστήρες και 395 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ενώ συνελήφθη ο ιδιοκτήτης ο οποίος είναι αδερφός του πρώτου 46χρονου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ οι τρεις αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon