cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Τρεις συλλήψεις στο Ηράκλειο για κοκαΐνη και κάνναβη

Σχεδόν δύο κιλά ινδικής κάνναβης είχε στην κατοχή του ένας άνδρας στο Ηράκλειο ο οποίος συνελήφθη – Δύο ακόμη συλλήψεις σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, για δεκάδες συσκευασίες κοκαΐνης…

Τρεις συλλήψεις στο Ηράκλειο για κοκαΐνη και κάνναβη

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ένας Έλληνας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε ο ημεδαπός και ακινητοποιήθηκε. Σε έλεγχο που του πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.265 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του ημεδαπού κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχεθήκαν: 1 κιλό και 745 γραμμάρια κάνναβης.

Σε μία δεύτερη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι επίσης για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου ένας 26χρονος ημεδαπός κατά το χρόνο που οδηγώντας ένα αυτοκίνητο, προμήθευε έναν 48χρονο ημεδαπό με μικροποσότητα κοκαΐνης.

Αφού συνελήφθησαν, ακολούθησε έλεγχος στο όχημα και έρευνα στην οικία ανωτέρω ημεδαπού, όπου βρέθηκαν συνολικά 33,8 γραμμάρια κοκαΐνης και 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon