cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Χανιά: Διεθνής διαγωνισμός αφίσας με θέμα «Ρατσισμός και Ξενοφοβία»

Διεθνής διαγωνισμός αφίσας με θέμα «Ρατσισμός και Ξενοφοβία», θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά – Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023, έως την Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024…

Χανιά: Διεθνής διαγωνισμός αφίσας με θέμα «Ρατσισμός και Ξενοφοβία»

Το Μουσείο Τυπογραφίας «Γιάννη και Ελένης Γαρεδάκη» προκηρύσσει τον 8ο Διεθνή διαγωνισμό αφίσας, με θέμα: «Ρατσισμός – Ξενοφοβία». Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023, έως την Παρασκευή, 1η Μαρτίου 2024.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών, «στη χώρα του Ξένιου Δία, στο νησί του προστάτη των ξένων ήδη από την αρχαιότητα, θα πραγματοποιηθεί ο φετινός διεθνής διαγωνισμός αφίσας με τον τίτλο «Ρατσισμός – Ξενοφοβία», τονίζοντας για ακόμα μια φορά ένα φλέγον ζήτημα που ταλανίζει ολόκληρη την υφήλιο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το έργο τους στο mail: [email protected].

Η αφίσα θα πρέπει να συνοδεύεται από ένα σύντομο επεξηγηματικό κείμενο που θα αναλύει το περιεχόμενο και τον στόχο της. Η πρόσκληση για συμμετοχή στον διαγωνισμό αφορά ενήλικες, κυρίως επαγγελματίες και σπουδαστές των γραφικών και εικαστικών τεχνών.

Από τις 30 αφίσες που θα επιλέξει η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού (τα μέλη της οποίας θα ανακοινωθούν σύντομα) οι τρεις πρώτες θα λάβουν σημαντικά χρηματικά έπαθλα.

• 2.000 ευρώ ο πρώτος νικητής.

• 1.500 ευρώ ο δεύτερος νικητής.

• 1.000 ευρώ ο τρίτος νικητής.

Οι αφίσες αυτές θα παρουσιαστούν σε έκθεση που θα φιλοξενηθεί στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Τυπογραφίας για έναν χρόνο, μέχρι τον επόμενο διαγωνισμό, ενώ η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαΐου 2024, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Τυπογραφίας, στο ΒΙΟΠΑ Χανίων.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon