cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Χανιά: Γεύματα αγάπης και αλληλεγγύης στο Συσσίτιο της Σπλάντζιας

Το «εορταστικό «Γεύμα Αγάπης και Αλληλεγγύης» της Πρωτοχρονιάς, διοργανώθηκε και φέτος στο Φιλόπτωχο Συσσίτιο της Σπλάντζιας από τον Δήμο Χανίων – Διανομή 200 γευμάτων στους ωφελούμενους του φιλόπτωχου συσσιτίου…

Χανιά: Γεύματα αγάπης και αλληλεγγύης στο Συσσίτιο της Σπλάντζιας

Με μέριμνα του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συσσιτίου, διοργανώθηκε και φέτος στο Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας, το «Εορταστικό Γεύμα Αγάπης και Αλληλεγγύης» της Πρωτοχρονιάς.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, διανεμήθηκαν 200 ολοκληρωμένα γεύματα στους ωφελούμενους του Σσυσσιτίου.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Χανίων επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Εδώ από το Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας κάνουμε ποδαρικό με ένα μήνυμα αλληλεγγύης απέναντι σε όλους τους συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη, με 200 μερίδες φαγητού για να μπορέσουμε να δείξουμε έμπρακτα την υποστήριξή μας απέναντι στις δυσκολίες».

Ταυτόχρονα, όπως τόνισε, «στέλνουμε το μήνυμα ότι οφείλουμε όλοι είτε συλλογικά ως Δήμος είτε ατομικά να συνδράμουμε, όπου υπάρχουν δυσκολίες. Με αυτό το μήνυμα μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι το 2023 θα είναι μια γόνιμη χρονιά, που θα προχωρήσουμε σημαντικά θέματα και σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο για τον Δήμο μας».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon