cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Χανιά: Τέλος η Αυτοδιοίκηση για τον Σεραφείμ Ρίζο

Την παραίτησή του από το δημοτικό συμβούλιο Χανίων, ανακοίνωσε ο Σεραφείμ Ρίζος – Ο κ. Ρίζος αναμένεται να μετακομίσει στη Αθήνα με την οικογένεια του…

Χανιά: Τέλος η Αυτοδιοίκηση για τον Σεραφείμ Ρίζο

Την αποχώρησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ στα Χανιά», Σεραφείμ Ρίζος.

Όπως δήλωσε στο Δ.Σ., οι λόγοι της αποχώρησης είναι προσωπικοί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ρίζος αναμένεται να μετακομίσει στη Αθήνα με την οικογένεια του.

Σύμφωνα με τον κ. Ρίζο, ο οποίος ήταν δημοτικός σύμβουλος τα τελευταία εννέα χρόνια, την θέση του θα αναλάβει ένα άλλο μέλος της παράταξης.

Ο δήμαρχος Χανίων καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι, μετά την ανακοίνωση στο του κ. Ρίζου,  έσπευσαν να τον ευχαριστήσουν για την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο.

«Σήμερα περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη την ύπαρξη μίας διαφορετικής αριστεράς, που πρέπει να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις που άλλαξαν το σκηνικό της χώρας προς το χειρότερο. Θεωρώ ότι συνέβαλα και έβαλα ένα λιθαράκι σε αυτή την κατεύθυνση. Θεωρούμε ότι ο κόσμος θα αλλάξει εκεί που ανασαίνει η δημοκρατία, στα κινήματα. Σε αυτά θα συνεχίσουμε σαν παράταξη δίνοντας τη δική μας μάχη», ανέφερε ο κ. Ρίζος.

Ο Σεραφείμ Ρίζος είναι εκπαιδευτικός και είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ Χανίων) του οποίου είχε τη τιμή να ήταν γ.γ. (2005-07) και πρόεδρος (2017-19). Ως αδιόριστος ήταν μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Αδιόριστων Εκπαιδευτικών. Το 2010 εκλέχθηκε μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης. Το 2014 εκλέχθηκε μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon