cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Χανιά: Τρεις συλλήψεις για μισό κιλό κάνναβη και κοκαΐνη

Πάνω από μισό κιλό κάνναβης αλλά και μικροποσότητα κοκαΐνης, κατάσχεσε η αστυνομία σε περιοχή της Κισσάμου Χανίων, ενώ μετά την αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκαν και τρεις συλλήψεις…

Χανιά: Τρεις συλλήψεις για μισό κιλό κάνναβη και κοκαΐνη

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και  του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, τρεις αλλοδαποί κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων ότι οι τρεις αλλοδαποί διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες αλλά διέπραξαν και κλοπές, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν οι δύο αλλοδαποί να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους ίδιους.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στα σπίτια τους, ενώ εντοπίστηκε και ο τρίτος αλλοδαπός να εισέρχεται σε ένα από τα σπίτια, στον οποίο διενεργήθηκε επίσης έλεγχος.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 587,63 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης σε 7 συσκευασίες (φιξάκια), τρεις ζυγαριές ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 2.930 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες  δραστηριότητες, σιδερογροθιά, κάλυκες, 5 κινητά τηλέφωνα και διαρρηκτικά εργαλεία.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon