cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Υπερβολική ταχύτητα και μη χρήση κράνους οι συχνότερες τροχαίες παραβάσεις

Η υπερβολική ταχύτητα και η μη χρήση προστατευτικού κράνους, ήταν οι συχνότερες παραβάσεις που βεβαίωσε στο πλαίσιο τροχονομκών έλέγχων την τελευταία βδομάδα, η ΕΛΑΣ στην Κρήτη…

Υπερβολική ταχύτητα και μη χρήση κράνους οι συχνότερες τροχαίες παραβάσεις

Περισσότερες από 2.200 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας βεβαίωσαν, από τις 18 έως και τις 24 Σεπτεμβρίου, οι αστυνομικές Αρχές της Κρήτης, στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποίησαν σε όλο το νησί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, το συγκεκριμένο διάστημα πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένοι τροχονομικοί έλεγχοι σε οχήματα και οδηγούς, σε διάφορες περιοχές της Κρήτης, όπου ελέγχθηκαν συνολικά 9.294 οχήματα και βεβαιώθηκαν 2.284 παραβάσεις.

Η περισσότερες παραβάσεις αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα, μη χρήση κράνους ή ζώνης καθώς και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, υπερβολική ταχύτητα 366, μη χρήση κράνους 246, μη χρήση ζώνης ασφαλείας 88, οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος 81, χρήση κινητού κατά την οδήγηση 48, κίνηση στο αντίθετο ρεύμα 41, αντικανονικό προσπέρασμα 45, αντικανονικοί ελιγμοί 121, παραβίαση ερυθρού σηματοδότη 21 και λοιπές παραβάσεις 1277.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon