cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Είναι ο Πούτιν αυτός που γνώρισε ο Τσουμπάις;

Μήπως ο Πούτιν είναι… Cyborg; Τι μας κρύβουν; Πότε θα αποκαλυφθεί η νέα τεράστια παγκόσμια συνομωσία;

Είναι ο Πούτιν αυτός που γνώρισε ο Τσουμπάις;

Το ότι το τελευταίο διάστημα οι ενέργειες του Πούτιν χαρακτηρίζονται τουλάχιστον αψυχολόγητες, είναι γνωστό. Το ότι δεν μπορεί κανένας λογικός άνθρωπος να βρει έστω ένα ψήγμα σοβαρότητας σε όσα πράττει, επίσης. Το γεγονός, πως για ένα «επεκτακτικό καπρίτσιο» έχει χάσει πάνω από 30.000 άνδρες όπως υπολογίζει το ΝΑΤΟ, επίσης. 

Το γεγονός όμως, ότι εν μέσω πολέμου, απομακρύνεται ένας σύμβουλος του, ο οποίος μάλιστα τον στηρίζει για πάνω από 30 χρόνια και βοήθησε στην ανέλιξη του, όπως είναι ο Αναττόλι Τσουμπάις, προβληματίζει ιδιαίτερα.

Ασφαλώς και η απομάκρυνση του έχει τεράστια συμβολική αξία, όμως πιθανόν κρύβει και σκέψεις κάτω από τις γραμμές. Διότι ένας άνθρωπος που στηρίζει έναν ηγέτη για 30 χρόνια, μένει πιστός ως την τελευταία στιγμή. Εκτός κι αν ο ηγέτης που στηρίζει, δεν είναι αυτός που γνώρισε.

Όσο πιο πολύ αναλύεται η περίπτωση Τσουμπάις τόσο περισσότερο περιπλέκονται τα πράγματα. Κι ασφαλώς οι θιασώτες της περίπτωσης, του ότι ο Πούτιν είναι Cyborg και σύντομα θα αποκαλυφθεί μια τεράστια παγκόσμια συνομωσία, κάνουν πάρτυ. 

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon