cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Εξορύξεις στην Κρήτη λόγω… Πούτιν

Είδατε δουλίτσες που ανοίγει ο πόλεμος;

Εξορύξεις στην Κρήτη λόγω… Πούτιν

Ετοιμάζεται για αύριο Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κάνει ανακοινώσεις και να ξανα-ξεκινήσει την υπόθεση των εξορύξεων σε Ιόνιο και Κρήτη. Οι λογογράφοι έχουν πιάσει δουλειά ήδη. Στην ομιλία θα μπουν σίγουρα «το ενεργειακό μας μέλλον», η «απεξάρτηση από το ρωσικό αέριο», η «ευημερία και η ασφάλειά μας» και άλλα βαρύγδουπα.

Βέβαια όσοι θυμούνται γιατί σταμάτησαν οι διαδικασίες, τουλάχιστον στα κρητικά οικόπεδα, ξέρουν πως οι επενδύσεις κρίθηκαν ασύμφορες λόγω κόστους και κινδύνων εξαιτίας του μεγάλου βάθους των ερευνών. Ξέρουν επίσης πως οι προσφυγές των Περιβαλλοντικών Οργανώσεων στο ΣτΕ είναι πολύ καλά τεκμηριωμένες και μόνο με… δικαστικό πραξικόπημα μπορούν να απορριφθούν.

Αλλά τώρα ήρθε ο Πούτιν. Και οι δουλειές ξανανοίγουν. Ακόμα και πραξικοπήματα επιτρέπονται. Σαμπάνιες ανοίγουν κάποιοι στο όνομά του Ρώσου προέδρου. Να θυμάστε πως μέχρι να κλείσουν όλες οι δουλειές ο πόλεμος δεν πρόκειται να τελειώσει…

Εξάλλου, όπως είπε και ο Πάιατ, οι Αμερικάνοι θα ήθελαν πολύ να προσλάβουν τον πρωθυπουργό μας. Και απ’ ό,τι φαίνεται είναι ήδη πολύ καλός υπάλληλος.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon