cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Η «αριστεία» του να γίνονται όλα λάθος

Είμαστε τελικώς τόσο άχρηστοι ή έχουμε συνηθίσει να είμαστε «άριστοι» στο να τα κάνουμε όλα λάθος;

Η «αριστεία» του να γίνονται όλα λάθος

Τα τελευταία χρόνια, επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά, πως η Ελλάδα είναι μία χώρα που κλείνει τους δρόμους στο πρώτο χιόνι. Που αποκλείει νέους οδικούς άξονες λόγω αστοχίας υλικών. Που κλείνει σχολεία διότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν στο κρύο, με βάση τις υποδείξεις των επιδημιολόγων. Που δεν μπορεί να εφαρμόσει την τηλεκπαίδευση γιατί αν και εξέλιξε πρώτη στην Ευρώπη το διαδίκτυο, έμεινε τελευταία σε υποδομές και ταχύτητες.

Που έχει ημιαργίες για την παραμονή Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς, Θεοφανίων, Μεγάλης Παρασκευής, 28ης Οκτωβρίου, 25ης Μαρτίου, για τη γιορτή της γυναίκας, για τη γιορτή του ερασιτέχνη ψαρά και για θερμοκρασίες πάνω από τους 30 βαθμούς κελσίου. Κοινώς είναι μια χώρα, που έχει τον τρόπο της στη «λούφα» και στη μη απόδοση ευθυνών.

  • Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με όλες τις σύγχρονες έρευνες, οι Έλληνες δουλεύουν πολύ περισσότερο από το μέσο Ευρωπαίο κι ασφαλώς αμείβονται πολύ λιγότερο, σχεδόν απ’ όλους.

Και γεννάται το εύλογο ερώτημα: Είμαστε τελικώς τόσο άχρηστοι ή έχουμε συνηθίσει να είμαστε «άριστοι» στο να τα κάνουμε όλα λάθος;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon