cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Μα δεν έχει παραδοθεί ο δρόμος!!!

Έχει παραδοθεί ο δρόμος ή απλά ακόμα δεν υπάρχει υπεύθυνος για τα προβλήματα;

Μα δεν έχει παραδοθεί ο δρόμος!!!
Σημαντικές αστοχίες και σημεία που δεν ήταν απλά προβληματικά, αλλά και επικίνδυνα υπήρχαν και από την ημέρα των “εγκαινίων” του “νέου δρόμου της Μεσαράς”

Αυτό το «δεν έχει παραδοθεί ακόμα» μάλλον θα μας «φάει». Κι είναι κάτι που ακόμα και σήμερα, δυστυχώς ακούγεται. Είναι γνωστό πως ο νέος δρόμος Ηράκλειο – Μεσαρά, που αρχίζει πρακτικά από την Αγία Βαρβάρα και τελειώνει μεταξύ Αγίων Δέκα και Καπαριανών, έχει βοηθήσει αρκετά στις μετακινήσεις.

Είναι γνωστό επίσης όμως πως από την πρώτη ημέρα κιόλας των εγκαινίων που πραγματοποίησε ο Χρήστος Σπίρτζης, κατά μήκος του υπήρχαν σημαντικές αστοχίες και σημεία που δεν ήταν απλά προβληματικά, αλλά και επικίνδυνα. Όσο περνά μάλιστα ο καιρός, τόσο περισσότερο και αναδεικνύονται τα προβλήματα, ενώ προσφάτως δημιουργήθηκε και νέο πρόβλημα, στο ύψος προς Γέργερη, που έρχεται να προστεθεί στα γενικότερα θέματα που έχουν ανακύψει.

Άραγε για όλα αυτά υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να τοποθετηθεί ή μήπως ισχύει ακόμα το καθεστώς «ο δρόμος δεν έχει παραδοθεί» κι άρα δεν φέρει κανένας ευθύνη για τίποτα;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon