cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Ο νέος “ωμέγα εμποδιστής” θα μας παγώσει ξανά

Κι αν κάποιοι σκέφτονται πως μπορούν να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης, έστω και τώρα για να αντιμετωπίσουν το νέο κύμα, μάλλον εξαπατώνται…

Ο νέος “ωμέγα εμποδιστής” θα μας παγώσει ξανά
The freezing girl about a heater

Με βάση τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, η περίπτωση του «Ωμέγα εμποδιστή» που έχουμε ξαναδεί και στο παρελθόν σε άλλα καιρικά συστήματα, έρχεται να «εγκλωβίσει» τις ψυχρές αέριες μάζες της Ουκρανίας εντός του πεδίου των μαχών και να τις μεταφέρει νοτιότερα, έως και την Κρήτη. Αυτό που εκτιμούν μάλιστα οι μετεωρολόγοι είναι πως η εβδομάδα που διανύουμε θα δώσει ξανά αρκετά χιόνια στα ορεινά, πολικές θερμοκρασίες και συνθήκες ψύχους που θα μας ακολουθούν για όλο το Μάιο.

Κι αν κάποιοι σκέφτονται πως μπορούν να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης, έστω και τώρα για να αντιμετωπίσουν το νέο κύμα, μάλλον εξαπατώνται αφού πλέον οι ανατιμήσεις έχουν χτυπήσει … ταβάνι!

Με μέση τιμή για το Ηράκλειο πάνω από το 1.40 το πετρέλαιο θέρμανσης κοστίζει πλέον όσο κόστιζε το κίνησης πριν από μερικούς μήνες, ή ακόμα χειρότερα, περίπου όσο κόστιζε η απλή αμόλυβδη πέρυσι. Στο μεταξύ, ούτε λόγος από την κυβέρνηση για μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα. Η Ελλάδα πρέπει να εισάγει λίγο καύσιμο και να καταναλώνει λιγότερο. Τελεία.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon