cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Ποιος πολεμάει στην Ουκρανία;

Όχι ότι υπήρχε καμία αμφιβολία αλλά όταν τα ακούς και από τους δημοσιογράφους της «δεξιάς» Figaro σου δίνει μια εικόνα για το τι ακριβώς παίζεται στον πόλεμο της Ουκρανίας…

Ποιος πολεμάει στην Ουκρανία;

Πήγε, που λέτε, ο πολεμικός της ανταποκριτής στην Ουκρανία μαζί με Γάλλους εθελοντές μαχητές. Ο Ζορζ Μπαλμπρουνό, αφού γύρισε είπε ξεκάθαρα πως στον πόλεμο από την πλευρά των Ουκρανών κουμάντο κάνουν οι Αμερικανοί οι οποίοι είναι άμεσα «υπεύθυνοι» για τις εξελίξεις στον πόλεμο. 

«Βρεθήκαμε προ έκπληξης, όταν ανακαλύψαμε ότι για να μπορέσει να μπει κάποιος στον ουκρανικό στρατό, οι Αμερικανοί είναι αυτοί που βρίσκονται επικεφαλής». Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο ίδιος και οι εθελοντές «παραλίγο να συλληφθούν» από τους Αμερικανούς, οι οποίοι τους υποχρέωσαν να υπογράψουν συμβόλαιο με ισχύ «μέχρι το τέλος του πολέμου. Ποιος είναι επικεφαλής; Είναι οι Αμερικανοί, το είδα με τα μάτια μου», είπε ο δημοσιογράφος.

Εμείς πάντως, ένα περίεργο πράγμα, δεν το είδαμε ποτέ και πουθενά αυτό. Μόνο για τους άγριους Τσετσένους που έφερε ο Πούτιν μάθαμε από τα ΜΜΕ (αλήθεια είναι και αυτό φυσικά).

Το πράγμα δεν πάει καλά και να μην περιμένετε να τελειώσει άμεσα ο πόλεμος αυτός αν δεν κλείσουν πρώτα όλες οι δουλειές και τα συμβόλαια…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon