cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Ποιος θα είναι ο νέος Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο;

Η μαζική συμμετοχή έδειξε πως οι περισσότεροι ζητούν «επιστροφή στις ρίζες του ΠΑΣΟΚ» – Και σε επίπεδο Ηρακλείου βέβαια, τα πράγματα πήγαν πολύ καλά για το ΠΑΣΟΚ

Ποιος θα είναι ο νέος Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο;
Έτοιμο για ανκοινώσεις το τοπικό ΠΑΣΟΚ

Το πρώτο στοίχημα το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να το κερδίσει. Η μαζική συμμετοχή έδειξε πως οι περισσότεροι ζητούν «επιστροφή στις ρίζες του ΠΑΣΟΚ» με ταυτόχρονη αλλαγή ωστόσο αντίληψης και πρακτικών που οδήγησαν στην παράταξη από το απόγειο στη «σκιά» της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας.

Και σε επίπεδο Ηρακλείου βέβαια, τα πράγματα πήγαν πολύ καλά για το ΠΑΣΟΚ, αφού η συμμετοχή ήταν μαζική σε όλα τα εκλογικά κέντρα κι έφθασε, με βάση τα επίσημα στοιχεία της Νομαρχιακής, τις 13.079 ψήφους!

Οι 13.079 ψηφοφόροι λοιπόν, εξέλεξαν τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή που αποτελείται από τους Λάμπρο Αντωνόπουλο, Παύλο Σκουλά, Μανώλη Καμπουράκη, Άρια Κορνηλάκη, Χρυσούλα Κεγκέρογλου, Βασίλη Κάββο, Ιάκωβο Ζαχαριάκη, Θεοδώρα Γιαχνάκη, Κυριάκο Θεοδοσάκη, Σοφία Μακριδάκη, Μιχάλη Καργάκη, Μάρκο Ξενογιαννάκη, Όλγα Μαρινάκη, Γιάννη Σχινά και Σοφία Κατζερίδου.

Αν και είναι νωρίς να γίνει λόγος για το νέο Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο, τα πράγματα φαίνεται πως είναι μάλλον «καθαρά». Διότι, μεταξύ των 15, υπάρχει ένας πρώην πρόεδρος ΠΑΣΠ ΤΕΙ, ο οποίος όχι μόνο είχε αναλάβει τη Νομαρχιακή σε ηλικία μόλις 27 ετών, με θετικό μάλιστα πρόσημο κατά τη διάρκεια της θητείας του, αλλά είχε βάλει και «πλάτη» σε πολύ δύσκολες εποχές για το τοπικό ΠΑΣΟΚ, φέρνοντας μάλιστα πολύ αξιόλογα αποτελέσματα.

Ο λόγος ασφαλώς για τον Λάμπρο Αντωνόπουλο, που φαίνεται ότι μεταξύ των υπολοίπων, διατηρεί ένα μικρό … προβάδισμα, που προβλέπεται ότι θα συνεκτιμηθεί στην εσωκομματική ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Γραμματέα.

Προς το παρών, στο «νέο ΠΑΣΟΚ» κρατούν τη χαρά και προετοιμάζονται για το συνέδριο του κόμματος σε λίγες ημέρες, αφού πριν από αυτό, δεν αναμένεται να προχωρήσει κάποια άλλη διαδικασία.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon