cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Ποιος του έδωσε το κύπελλο;;;

Ποιος… “θαυμαστής” έκανε δώρο στον κύριο Πρωθυπουργό το κύπελλο – τρόπαιο με την ημερομηνία των εκλογών του 2019;

Ποιος του έδωσε το κύπελλο;;;

Πέραν της συνέντευξης του ΠΘ στον Νίκο Χατζηνικολάου, η οποία θα έδινε αρκετό υλικό για δυο τρεις σεζόν πολιτικής σάτιρας, οι πιο παρατηρητικοί είδαν ένα κύπελλο το οποίο διακοσμούσε το γραφείο του Πρωθυπουργού σε περίοπτη θέση.

Το Κύπελλο αυτό έχει χαραγμένα πάνω την ημερομηνία των εκλογών του 2019 καθώς και το ποσοστό της ΝΔ στις εκλογές αυτές.

Αμφιβάλλουμε αν ο ίδιος ο ΠΘ ζήτησε να κατασκευαστεί αυτό το κύπελλο,κυρίως διότι είναι απασχολημένος στο να κολλάει ΠΠΣΚΔ διακοπών (και μετά από τρία χρόνια διακοπών είναι δύσκολο να βρει κάποιος προορισμούς στην Ελλάδα που να μην έχει επισκεφτεί).

Είναι (;) σίγουρα δώρο από κάποιον «θαυμαστή» του.

Τέτοια έπαρση, συναντά κανείς μόνο σε κάποιους γονείς οι οποίοι γεμίζουν με βραβεία και μετάλλια από αμφίβολες διακρίσεις των κανακάρηδων τους.

Για παράδειγμα μετάλλιο συμμετοχής στους προκριματικούς του Ντίσνεϊ κλαμπ ή έπαινος για την πέμπτη θέση στον διαγωνισμό μαραθωνίου της διαδρομής Κατσαμπά-Μασταμπά.

Τέλος, έστω αν κάποιος από αυτούς τους «θαυμαστές» του Τσιτάχ, Μεσσία ΠΘ χάριζε ένα τέτοιο κύπελλο στον ΠΘ, Θα είχε κάποιος τέτοια έπαρση ώστε να το κοτσάρει φάτσα φόρα στο γραφείο του;

Κανένας εν ενεργεία ΠΘ δεν είχε κάτι ανάλογο στο γραφείο του στο Μαξίμου ίσως γιατί είχε την ελάχιστη αξιοπρέπεια να θεωρεί ότι οι εκλογές δεν ήταν κάποιου είδους διαγωνισμός όπου βγήκε πρώτος αλλά μια λαϊκή ετυμηγορία.

Δεν κέρδισες επειδή είσαι καλύτερος αλλά επειδή σε εμπιστεύτηκε ο κόσμος. Αλλά αν είσαι «άριστος» δεν το κρύβεις έτσι;

Μου αρέσει οτι κάποτε λέγαμε οτι τα green screen ενώ απο πίσω ακούγονταν τζιτζίκια σε παραλία ήταν το χαμηλότερο σημείο σκηνοθεσίας που μπορούσε να πέσει το επίπεδο συνεντεύξεων-διαγγελμάτων του ΠΘ.

Φευ!Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει κάποιος πίνακας μέσα στο Μαξίμου με τον ΠΘ να ποζάρει σαν τον Λουδοβίκο με λεζάντα «Το κράτος-παρακράτος είμαι εγώ».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon