cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Πώς ήξεραν πότε θα πέσουν τα καύσιμα;

Αφού πέρασε μια μεγάλη περίοδος πανάκριβων καυσίμων τώρα μια τιμή κοντά στα 2 ευρώ φαντάζει… λογική; Εσείς καταλαβαίνετε το δούλεμα ή είστε από αυτούς που… πανηγυρίζουν που “έπεσε” η βενζίνη;

Πώς ήξεραν πότε θα πέσουν τα καύσιμα;
Πώς ήξεραν ότι θα πέσουν τα καύσιμα;

Ακούστε τώρα κάτι πράγματα. Εδώ και τέσσερις μήνες οι πρατηριούχοι έλεγαν πως τα καύσιμα από τον Σεπτέμβρη θα πέσουν κάτω από τα 2 ευρώ ανά λίτρο, αφού όμως πρώτα έχει περάσει μια περίοδος τεράστιων αυξήσεων, ώστε μια τιμή κοντά στα 2 ευρώ να φαίνεται «λογική»

Όσο συνέβαινε αυτό, κι όσο οι τιμές είχαν εκτοξευθεί, η κυβέρνηση έδινε τα λεγόμενα Fuel Passes με το Fuel Pass II μάλιστα να μοιράζει περισσότερα χρήματα από το Fuel Pass I. Τώρα πάλι πρατηριούχοι και αγορές διαβεβαιώνουν ότι οι πτώσεις των τιμών θα συνεχίσουν για λίγο ακόμα. 

Και η κυβέρνηση σταματά να σκέφτεται ένα Fuel Pass III (αφού δεν έχει και το … υπερπλεόνασμα του ΕΝΦΙΑ που όλοι έσπευσαν να πληρώσουν καλοκαίρι) αλλά σκέφτεται μια «επιταγή ακρίβειας» για το χειμώνα. 

Όσο κι αν προσπαθούμε να πειστούμε ότι όλα αυτά έγιναν τυχαία, η περιγραφή των γεγονότων μας οδηγεί σε αντίθετα συμπεράσματα. 

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon