cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 23.04 2024

Πόσο κάνει, μωρέ, να τις αγοράσουμε;

Θύμωσε ο κ. Οικονόμου επειδή όχι μία αλλά έξι οργανώσεις διαπιστώνουν τις ασφυκτικές προσπάθειες της κυβέρνησης να ελέγξει και να χειραγωγήσει την πληροφόρηση των πολιτών. Καλά γιατί δεν “έπαιξε” μια λίστα Πέτσα και γι’ αυτές;

Πόσο κάνει, μωρέ, να τις αγοράσουμε;

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μας είπε σήμερα ότι οι διεθνείς οργανώσεις για την Ελευθερία του Τύπου προσβάλλουν την Ελλάδα.

Θύμωσε ο κ. Οικονόμου επειδή όχι μία αλλά έξι οργανώσεις διαπιστώνουν τις ασφυκτικές προσπάθειες της κυβέρνησης να ελέγξει και να χειραγωγήσει την πληροφόρηση των πολιτών. Αναστατώθηκε που σχολίασαν την ανυπαρξία οποιασδήποτε προόδου στη διερεύνηση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.  Τους μούτρωσε που μιλούν για την  προσπάθεια ελέγχου των ειδήσεων, για τις απειλές σε ρεπόρτερ που καλύπτουν προσφυγικό και διαδηλώσεις αλλά και για τις συστηματικές νομικές απειλές που δέχονται οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα.

Οργίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που συγκρίνουν την ελευθερία του Τύπου στη χώρα μας με τα καθεστώτα τύπου Ορμπαν στην Ουγγαρία.

Πόσο κάνει, μωρέ, να δώσουμε μια λίστα Πέτσα και σε αυτές τις οργανώσεις να μην μας στεναχωρούν τον κ. εκπρόσωπο και την κυβέρνηση;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon