cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 27.04 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Όλα λάθος με τεράστια επιτυχία

Μάλλον ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί ότι βρίσκεται ακόμα στο 2015 που, και μπορεί να πάρει την εξουσία εύκολα και μπορεί να συνεργαστεί ο οποιοσδήποτε μαζί του, αρκεί να πάρει «δώρο» μερικά υπουργεία…

ΣΥΡΙΖΑ: Όλα λάθος με τεράστια επιτυχία
Από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο τον Απρίλιο.

Γι’ αυτό ενδεχομένως κι αναζητά από τώρα δυνητικούς «συμμάχους» στον λεγόμενο «προοδευτικό» χώρο και τους ζητά να πάρουν από τώρα θέση για την επόμενη των εκλογών με απλή αναλογική, όποτε κι αν γίνουν. 

Ας δούμε τα πράγματα απλά:

Ποιος είναι σήμερα ο «προοδευτικός» χώρος, έστω και αυτοπροσδιοριζόμενος; Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ; Ας πούμε ναι. Είναι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής; Ναι. Είναι το ΜέΡΑ 25; Ας πούμε επίσης ναι. 

Περιμένει λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας να του πει ο Νίκος Ανδρουλάκης του περίπου 15%: «Ναι Αλέξη, θεώρησε δεδομένο πως θα συνεργαστούμε, που έχεις μαζέψει στο κόμμα σου όλο το ΠΑΣΟΚ που δεν ήθελα να έχω κι έχεις κάνει τις κωλοτούμπες του αιώνα.»;

Για την ιστορία ο Ανδρουλάκης απάντησε ότι δεν δέχεται μαθήματα προοδευτικότητας από κάποιον που συγκυβέρνησε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες επί πέντε χρόνια (την λες και πληρωμένη απάντηση). 

Ή μήπως περιμένει ο Αλέξης Τσίπρας να του πει ο Γιάνης με ένα «νι»: «Οκ. Αλέξη τα ξεχνάω όλα κι αγαπιόμαστε ξανά, αλλά περίμενε με λίγο, γιατί δεν βλέπω εύκολο το 3%»

Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να βρίσκεται σε mood «συνεχιζόμενης αντιπολίτευσης» και ο Αλέξης Τσίπρας σε μια φούσκα που απορεί κανείς πώς έχει δημιουργηθεί και δεν σπάει. Πάντως με τέτοια «κόλπα» δεν φαίνεται ούτε ποσοστά να ανεβαίνουν ούτε και το παιχνίδι να … γυρίζει. 

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon