cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Τα Copy Paste Τσίπρα στο συνέδριο

Πολλή σκληρή κριτική δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας για την ομιλία του στο 3ο Συνέδριο του κόμματος…

Τα Copy Paste Τσίπρα στο συνέδριο
Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνει αντιπολίτευση;

Στην ίδια λογική των τελευταίων ημερών, που φαίνεται ότι αποτελεί πολιτική στόχευση, ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε πολιτικά κλισέ, βγαλμένα από προηγούμενες ένδοξες περιόδους.

Όπως για παράδειγμα το πάλαι ποτέ «Ξεμπερδεύουμε με το παλιό» μετατράπηκε σε «Διεκδικούμε έναν νέο κόσμο. Για να το πετύχουμε όμως αυτό πρέπει να ξεμπερδέψουμε με τον παλιό κόσμο».

Ο παλιός κόσμος είναι η … Καλλιθέα ας πούμε;

Μιμούμενος τον Ανδρέα Παπανδρέου επίσης, αναφέρθηκε στην «ώρα της αλλαγής», την οποία είχε χρησιμοποιήσει προεκλογικά και ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την ανάληψη της προεδρίας του στο ΠΑΣΟΚ, με τη γνωστή κατάληξη.

Προχώρησε όμως και σε δεσμεύσεις, δεν έμεινε μόνο στα κλισέ. Μείωση στα τιμολόγια του ρεύματος είπε κατά 50%. Μην του το χαλάσουμε, ναι! Κατά 70% θα πούμε εμείς. Με τη μόνη διαφορά πως ήδη αν κάποιος κοιτάξει βασικούς λογαριασμούς ρεύματος, η μείωση της ρήτρας αναπροσαρμογής ισούται περίπου με το 50% του λογαριασμού προ έκπτωσης. Μειώσεις δηλαδή 50% έχουμε ήδη.

Δεσμεύθηκε για την αύξηση του κατώτατου μισθού. Τον κατώτατο μισθό αυξάνει τώρα και η Νέα Δημοκρατία.

Δεσμεύθηκε επίσης για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και του αγροτικού κόσμου. Μα μειώσεις σε όλα τα τιμολόγια ένεργειας κι ελαφρύνσεις έχει ήδη εξαγγείλει η Νέα Δημοκρατία και ποσά που ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια ευρώ για τους αγρότες, συν τα 28.5 που έδωσε επιπλέον από την Κρήτη ο Γεωργαντάς.

Μήπως τελικά κάποιοι κάνουν πολλά Copy Paste;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon