cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Τα είπε όλα για τον υιό Μητσοτάκη

Ο Αγγελάκας σήκωσε το γάντι για να υπερασπιστεί τους καλλιτέχνες για την συναυλία της ειρήνης…

Τα είπε όλα για τον υιό Μητσοτάκη
Ο Γιάννης Αγγελάκας

Όταν τη δεκαετία του ‘90 ακούγονταν οι «Τρύπες» μετά μανίας, χωρίς να γνωρίζει κάνεις ότι η ύπαρξη τους θα συνδεθεί με το θάνατο του ελληνικού ροκ στην Ελλάδα, ήταν γνωστό πως το συγκρότημα και ειδικά ο τραγουδιστής τους Γιάννης Αγγελάκας είχαν έντονους πολιτικούς και κοινωνικούς προβληματισμούς. 

Σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα μετά, υποθέτω πως είναι λίγοι εκείνοι που μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο Γιάννης Αγγελάκας θα εξελίσσονταν σε ένα από τα ελάχιστα ενεργά πολιτικά όντα της χώρας. Και θα έκανε μάλιστα καίριες παρεμβάσεις σε θέματα που προκαλούν έντονο κοινωνικό προβληματισμό. 

Έτσι και στην περίπτωση του υιού Μητσοτάκη, η παρέμβαση του τραγουδοποιού ήταν στοχευμένη και συγκέντρωσε πλήθος θετικών σχολίων. Αφορμή για την παρέμβαση αποτέλεσε η ανάρτηση του υιού Μητσοτάκη για την αντιπολεμική συναυλία, στην οποία ο γιος του πρωθυπουργού ειρωνεύονταν καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, αλλά και τους δυνητικά συμμετέχοντες που ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήριζε, τουλάχιστον αγεωγράφητους και αδιάβαστους. 

Ο Αγγελάκας σήκωσε το γάντι για να υπερασπιστεί τους καλλιτέχνες επισημαίνοντας πολύ εύστοχα: 

Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατήρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών. Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτου του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon