cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Θα ασχοληθεί με τις αγροτικές εντάσεις ο Γεωργαντάς;

Την κάθοδο του στην Κρήτη, ακόμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα μαθαίνουμε ότι σχεδιάζει ο νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς

Θα ασχοληθεί με τις αγροτικές εντάσεις ο Γεωργαντάς;
Ο Γιώργος Γεωργαντας

Ο Υπουργός βρίσκεται σε συζητήσεις με εκπροσώπους των αγροτών στην Κρήτη, προκειμένου να κανονίσει τις λεπτομέρειες της επίσκεψης, αλλά και να καταρτίσει το πρόγραμμα του.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν όταν εδώ κι αρκετό καιρό, μέσα στο αγροτικό κίνημα έχουν υπάρξει πολλοί σιωπηλοί, αλλά και πιο ηχηροί διαξιφισμοί μεταξύ αγροτών για το ποιοι Σύλλογοι είναι νόμιμοι κι έχουν υπόσταση και ποιοι όχι. Οι διαξιφισμοί έφθασαν μέχρι και την … τσικουδιά, με τα πρόσφατα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στις εκλογές των αποσταγματοποιών, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Όπως μαθαίνω όμως, τόσο οι αγρότες της Κρήτης όσο και το Υπουργείο, επιδιώκουν να προχωρήσουν διαδικασίες μέσα στις οποίες θα αναγνωριστούν επίσημα εκλεγμένα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια όμως Σωματεία.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και φαίνεται πως υπάρχει η πρόθεση να ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι, αλλά και να γίνει σαφές ποιοι είναι οι Σύλλογοι που εκπροσωπούν αγρότες και ποια είναι τα όργανα που δεν έχουν υπόσταση, αλλά δημιουργήθηκαν απλά και μόνο για να εξυπηρετήσουν προσωπικά συμφέροντα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon