cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Τουρκία: Να σε κάψω Γιάννη να σ’ αλείψω λάδι

Υπάρχουν κι εκείνοι που διαβάζουν τις προφητείες του Αγίου Παϊσίου και θεωρούν δεδομένο, πως τα μηνύματα έρχονται και η Ρωσία στην επόμενη κίνηση της θα επιτεθεί στην Τουρκία

Τουρκία: Να σε κάψω Γιάννη να σ’ αλείψω λάδι

Αυτή η είδηση κι αν έχει ενδιαφέρον για την εξέλιξη του πολέμου στην Ουκρανία. Σύμφωνα με Ρωσικά Μέσα, η Τουρκία στέλνει ενόπλους από το Ναγκόρνο Καραμπάχ και τη Συρία που εντάσσονται στη «Λεγεώνα των ξένων» και πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών εναντίον των Ρώσων.

Την ίδια ώρα, η Τουρκία κρατά κλειστά τα στενά στο Βόσπορο και τα Δαρδανέλια, ενώ παράλληλα δηλώνει πως δεν θα εφαρμόσει κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, ούτε και πως έχει καμία απολύτως πρόθεση να σταματήσει την αγορά ρωσικού πετρελαίου.

Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και οι πολλαπλές αναγνώσεις. Υπάρχουν αναλυτές που υποστηρίζουν ότι όσο κι αν επιθυμεί η Τουρκία να πατά σε δύο βάρκες, δεν θα ακολουθούσε μια οποιαδήποτε κίνηση που θα μπορούσε να εξοργίσει στο μέγιστο βαθμό τη Ρωσία.

Υπάρχουν κι εκείνοι που διαβάζουν τις προφητείες του Αγίου Παϊσίου και θεωρούν δεδομένο, πως τα μηνύματα έρχονται και η Ρωσία στην επόμενη κίνηση της θα επιτεθεί στην Τουρκία για να … μπούμε στις γραφές. Κανείς βέβαια δεν μπορεί από τώρα, να περιγράψει με σιγουριά το τι θα συμβεί.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon