cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 27.04 2024

Πάει για ναυάγιο η εξαγορά του Twitter;

Ο Μασκ ισχυρίζεται ότι το Twitter προχώρησε σε «ξεκάθαρη παραβίαση» των υποχρεώσεών του και απειλεί με ναυάγιο εάν δεν του δοθούν στοιχεία για τους fake λογαριασμούς

Πάει για ναυάγιο η εξαγορά του Twitter;

Για μια ακόμα φορά ο Ιλον Μασκ επανέλαβε, αυτή τη φορά μέσω επιστολής του στο Twitter, την προειδοποίηση ότι μπορεί να αποχωρήσει από τη συμφωνία εξαγοράς ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, εάν το μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν του παράσχει δεδομένα για spam και ψεύτικους λογαριασμούς.

Όπως υποστήριξε ο δισεκατομμυριούχος στο κείμενο της επιστολής του, το Twitter προχώρησε σε «ξεκάθαρη και επί της ουσίας παραβίαση» των υποχρεώσεών του και υπογράμμισε ότι επιφυλάσσεται όλων των δικαιωμάτων του να τερματίσει τη συμφωνία συγχώνευσης.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ιδιοκτήτης της Tesla απείλησε να αποχωρήσει από τη συμφωνία εγγράφως σε αντίθεση με άλλες προηγούμενες αναφορές του μέσω της πλατφόρμας του Twitter.

Τελικά η κόντρα Μασκ – Twitter είναι μεγαλύτερη απ’ ότι φανταζόμασταν

Το Twitter μέχρι πρότινος υποβάθμιζε την προειδοποίηση του Μασκ ότι η συμφωνία ήταν «σε αναμονή», υποστηρίζοντας ότι τα δεδομένα θα τον βοηθούσαν να προετοιμαστεί ώστε να καταστεί ιδιοκτήτης του Τwitter, και να μην αρχίσουν νέες διαπραγματεύσεις.

Νωρίτερα τον Μάρτιο, ο Μασκ είχε δηλώσει ότι θα έθετε τη συμφωνία «προσωρινά σε αναμονή», και ότι περίμενε από την εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης να παράσχει στοιχεία για το ποσοστό των ψεύτικων λογαριασμών της.

«Ο Μασκ πιστεύει ότι το Twitter αρνείται εμφανώς να συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις του βάσει της συμφωνίας συγχώνευσης, γεγονός που προκαλεί περαιτέρω υποψίες ότι η εταιρεία αποκρύπτει τα ζητούμενα δεδομένα», γράφεται στην επιστολή.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon