cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Το H2BHUB στο InnoDays Crete

Το H2BHUB του Επιμελητηρίου Ηρακλείου συμμετέχει στο Τριήμερο Καινοτομίας ”InnoDays 2022 – Η Κρήτη της γνώσης και της παραγωγής” στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (ΔΕΚΚ)

Το H2BHUB στο InnoDays Crete

Το H2BHUB του Επιμελητηρίου Ηρακλείου συμμετέχει στο Τριήμερο Καινοτομίας ”InnoDays 2022 – Η Κρήτη της γνώσης και της παραγωγής”, το οποίο διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (ΔΕΚΚ) από 25 έως 27 Νοεμβρίου 2022.

Στελέχη του H2BHUB θα βρίσκονται στο περίπτερο Γ10,παρέχοντας πληροφορίες για τις δράσεις που υλοποιεί και την αποστολή του, η οποία επικεντρώνεται στα εξής:

  • παροχή επιχειρηματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης
  • στήριξη για την ανάπτυξη της τεχνολογίας, της έρευνας και της καινοτομίας
  • δημιουργία διεθνούς δικτύου μεντόρων για την υποστήριξη τοπικών start-ups
  • ανάπτυξη ιδεών και σκέψεων για το οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων και την επώαση επιχειρηματικών ιδεών.
  • συμβουλευτική υποστήριξη σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να διεθνοποιηθούν, ως μέλος του Enterprise Europe Network, του μεγαλύτερου δικτύου υποστήριξης ΜΜΕ στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε τρίτες χώρες, με δικτύωση σε 600 σημεία παγκοσμίως.

Στο περίπτερο Γ10 του H2BHUB θα φιλοξενηθεί και ο Οργανισμός Junior Achievement Greece. Το Junior Achievement Greece υλοποιεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της «Εικονικής Επιχείρησης» το οποίο τελεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, τον Μάρτιο του 2023 θα φιλοξενηθεί στους χώρους του H2B HUB η εκδήλωση παρουσίασης των μαθητικών επιχειρήσεων των σχολείων από την Περιφέρεια Κρήτης που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon