cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Ασυγχώρητο λάθος που περίμεναν ΝΔ και ΜΜΕ εναγωνίως

Ο Κατρούγκαλος έδωσε ευκαιρία στην ΝΔ και στα πετσοταϊσμένα ΜΜΕ της που αγωνίζονται πιο σκληρά από την ίδια τη ΝΔ για να παραμείνει στην κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

Ασυγχώρητο λάθος που περίμεναν ΝΔ και ΜΜΕ εναγωνίως

Αυτογκόλ στο παρά πέντε των εκλογών έβαλε ο Γιώργος Κατρούγκαλος με τη δήλωση του για τις ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών.

Έμπειρος πολιτικός και δεν μπορεί κανείς να του συγχωρέσει το να εκφράζει, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, προσωπικές απόψεις που ξέρει καλά πως τα πετσοταϊσμένα ΜΜΕ θα κάνουν σημαία για να υποστηρίξουν το χέρι που τους… ταϊζει.

Γιατί αυτό συμβαίνει από χθες, από την ώρα που ο κ. Κατρούγκαλος, έκανε την περίφημη αναφορά σε αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών.

Τα γνωστά για την αναξιοπιστία τους ηλεκτρονικά και λοιπά ΜΜΕ, που αγωνίζονται πιο σκληρά από την ίδια τη ΝΔ για να παραμείνει στην κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με πηχυαίους τίτλους εμφανίζουν το ΣΥΡΙΖΑ να έχει κρυφή ατζέντα για αυξήσεις τις οποίες «μαρτύρησε» ο κ. Κατρούγκαλος.

  • Θα μπορούσε να έχει;

Δύσκολο, γιατί ξέρει πως θα έφευγε νύχτα αν έκανε κάτι τέτοιο τη στιγμή που οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν περάσει ένα Γολγοθά λόγω πανδημίας, ενεργειακής κρίσης και κρίσης ακρίβειας.

  • Τότε θα πείτε γιατί ο κ. Κατρούγκαλος έκανε μια τέτοια αναφορά;

Μα προφανώς γιατί άλλο το τι θα έπρεπε να γίνει υπό φυσιολογικές συνθήκες σε μια ακμαία οικονομία κι άλλο το τι είναι εφικτό και πρέπει να γίνει και έχει συμπεριλάβει το κόμμα σου στο πρόγραμμα του.

Ευκαιρία έψαχναν η ΝΔ, με την αποτυχημένη οικονομική διαχείριση και τα δεκάδες σκάνδαλα, καθώς και τα φίλα προκείμενα σε αυτήν ΜΜΕ, που βλέπουν μόνο ότι δεν θίγει το κόμμα του κ. Μητσοτάκη, για να βγουν μπροστά και να «θάψουν» κι αυτή τους την έδωσε ο ασυγχώρητος  κ. Κατρούγκαλος

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon