cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Βγήκε ξινό το γέλιο στον δήμαρχο

«Σκωτσέζικο ντους» υπέστη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και η εναλλαγή στη διάθεσή του είναι… απολαυστική!!! Το βλέπω αυτό να γίνεται το νέο trend του καλοκαιριού…

Βγήκε ξινό το γέλιο στον δήμαρχο

Ας τα πάρουμε λίγο από την αρχή. Κοπέλα ζήτησε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα να φωτογραφηθεί μαζί του. Έτσι ο δήμαρχος σκέφτηκε πως αυτό θα ήταν μια καλή ευκαιρία για την… “ενίσχυση” του προφίλ του στα σόσιαλ. Εμ τι… μόνο ο πρωθυπουργός μας ο ανέμελος θα το παίζει influencer στο instagram; Και κάπου εκεί ξεκινά το… απολαυστικό “σκηνικό”.

Διότι πολύ απλά η κοπέλα του είχε ετοιμάσει μια δυσάρεστη έκπληξη μετά τα χαμόγελα για το «κλικ»!

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μια κοπέλα του ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί κι εκείνος δέχτηκε με χαρά. Μετά όμως τα αστραφτερά χαμόγελα, η κοπέλα γύρισε και του είπε, «ευχαριστώ, ήθελα φωτογραφία με τον πιο αποτυχημένο δήμαρχο που υπάρχει στην χώρα. Όλοι είναι στην χειρότερη κατάσταση».

Φοβερή ατάκα, έτσι; Και κυρίως αληθινή. Εμ… χρειαζόταν για να μπαίνουν σιγά – σίγα μερικά ατάλαντα πολιτικά “ψώνια” στην θέση τους.

Βγήκαν δήμαρχοι και νομίζουν ότι έγιναν και κάποιοι. Και δεν παράγουν και έργο μάλιστα, οπότε ακόμα χειρότερα. Εκλέγονται και μετά ξεχνούν ότι πρέπει να λειτουργούν ως υπηρέτες του λαού και όχι ως… άρχοντες.

Και τώρα περιμένουμε βέβαια το επόμενο παρόμοιο σκηνικό με κάποιο υπουργό της κυρίας κυβερνήσεως.

  • Για να δούμε θα γίνει “μόδα” και αυτό όπως άλλωστε έγινε και το γνωστό σύνθημα – στοιχάκι για τον ΠΘ μας;

Εξάλλου επιλογές με εξίσου αποτυχημένους υπουργούς υπάρχουν πολλές. Τόσες πολλές που δεν ξέρουμε ποιον να φανταστούμε πρώτο σε ένα τέτοιο “κάδρο”.

  • Γιατί όχι όμως και τον ίδιο τον ανέμελο πρωθυπουργό μας που εκτός από ανέμελος τουρίστας την έχει δει και ως μοντέλο – influencer;

Εδώ ο κόσμος καίγεται, δεν ξέρουμε πως θα βγάλουμε τον χειμώνα, και ο ανέμελος τρέχει στα El Venizelos να παρακαλά τις 15χρονες τουριστριούλες να βγάλουν ομαδική selfie μαζί του.

Εμ, Κυριάκο μου πας γυρεύοντας και βλέπω να έρχεται και σε σένα παρόμοιο σκηνικό. Σε όσο προστατευμένο και σκηνοθετημένο περιβάλλον και αν κυκλοφορείς κάποια στιγμή θα συμβεί και αυτό… και τότε βέβαια θα πέσουν όλα τα ιντερνέτς…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon