cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Διήμερη περιοδεία Μητσοτάκη στην Κρήτη

Με διήμερη περιοδεία στην Κρήτη θα ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει των επικείμενων εκλογών της 25ης Ιουνίου – Αναλυτικά το πρόγραμμα των επισκέψεων…

Διήμερη περιοδεία Μητσοτάκη στην Κρήτη

Από την Κρήτη θα ξεκινήσει την νέα προεκλογική του εκστρατεία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει των επόμενων εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο Κ. Μητσοτάκης θα φτάσει νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, 30 Μαΐου, στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στο Λασίθι, το οποίο θα αποτελέσει και τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του.

Αρχικά, θα βρεθεί στην Σητεία, θα επισκεφθεί τον Μακρύ Γυαλό και στην συνέχεια θα βρεθεί στην Ιεράπετρα.

Τέλος, στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης θα επισκεφθεί τον Άγιο Νικόλαο, ενώ μετά θα αφιχθεί στο Ηράκλειο, όπου στις 7:30 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στην πλατεία του Αγίου Τίτου.

Την Τετάρτη, 31 Μαΐου, το πρωΐ θα βρεθεί στο Ρέθυμνο, και συγκεκριμένα στο Πέραμα Μυλοποτάμου και θα συνεχίσει την περιοδεία του στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, θα επισκεφθεί τις Βρύσες Αποκορώνου, τον Πλατανιά, το Καστέλι Κισσάμου και θα κλείσει την περιοδεία του στο Θέρισο του Δήμου Χανίων.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon