cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 01.05 2024

Εκλογές με έναν υποψήφιο; Ναι αμέ, γιατί όχι;

Αφού όλοι έχουν πει την άποψη τους για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, να την πω και εγώ…

Εκλογές με έναν υποψήφιο; Ναι αμέ, γιατί όχι;

Αρχικά πολλοί φίλες και φίλοι συριζαίοι, συμμετείχαν με χαρά στις εκλογές αυτές. Άτομα τα οποία εκτιμώ και τουλάχιστον θεωρώ ότι έχουν σωστά αντανακλαστικά.

Θα μου πεις “εκλογές με ένα υποψήφιο”;

Αμφιβάλω αν τολμούσε κάνεις επί ορθόδοξης Πασοκάρας να κατέβει υποψήφιος απέναντι στον Αντρέα. Βασικά αν κατέβαινε, πράκτορας της δεξιάς θα ήταν. Τι θα ήταν;

Και στο ΚΚΕ ουσιαστικά ένας υποψήφιος κατεβαίνει και όλοι ψηφίζουν ανάλογα. Αν ήμουν κουκούες εννοείται θα το έριχνα Κουτσούμπα.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΑΝΈΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.

Διότι πολύ απλά στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει κανένας άλλος/άλλη που να διαχειριστεί την κατάσταση ως έχει. Όλοι γκρινιάζουν αλλά κανένας δεν κατεβαίνει υπεύθυνα να πει “ψηφίστε εμένα γιατί…”

“Και κατεβαίνεις να ψηφίσεις για στήριξη (δηλαδή ρε φίλε αν το ΠΑΣΟΚ είχε Αντρέα θα πήγαινα να ψηφίσω απλά για να πω “Αντρέα πάρε την εμπιστοσύνη μου, ξέσκισε τους δεξιούς”.

Και εντάξει η αριστερή γκρίνια είναι δεδομένη…

Να μιλάνε οι δεξιοί για εκλογές που κόντεψαν να κάνουν νοθεία στις εσωκομματικές τους; Να μιλάνε οι δεξιοί για “παιδομάζωμα” που στέλνουν τα παιδιά τους στο κατηχητικό;

Σάμπως που εμείς αρχίσαμε κουτσά στραβά να πολιτικοποιούμαστε στα 18, κερδίσαμε κάτι;

Η πολιτικοποίηση ξεκινά από το σπίτι και μου φαίνεται αδιανόητο σε αυτήν ιδιαίτερα την περίοδο που ζούμε να θεωρούμε θεμιτό να μην πολιτικοποιούνται οι έφηβοι.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon