cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Ελάτε να μιλήσουμε λίγο για την ελευθερία του Τύπου

Το “ρεπορτάζ” δείχνει πως δεν υπάρχει “πρόβλημα” στις σχέσεις Μουτσινά – ΣΚΑΙ, άρα ούτε και “φίμωση”, αλλά σε έναν ΣΚΑΙ με Πορτοσάλτε, Οικονόμου και Χιώτηδες μάλλον δεν χωράει ένας Μουτσινάς…

Ελάτε να μιλήσουμε λίγο για την ελευθερία του Τύπου

Στην Ελλάδα λοιπόν, την χώρα που γέννησε την Δημοκρατία ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του και να κάνει κριτική. Τι, όχι;

Βέβαια αν την πει μπορεί να απολυθεί, να του κόψουν την χρηματοδότηση, να τον στείλουν ειδικό δικαστήριο, να τον στείλουν νοσοκομεία δαρμένο ή ακόμα και να τον σκοτώσουν.

Πρόσφατο “θύμα” της ελευθερίας του Τύπου ο… Νίκος Μουτσινάς.

Αλλά, όλα κι όλα έχουμε ελευθερία του Τύπου και οι διεθνείς οργανισμοί που μας βγάζουν κάτω και από το Μπουρούντι είναι fake news των ζαίων και του Βαξεβάνη…

Το δυστύχημα στα Τέμπη δεν άφησε ανεπηρέαστο κανέναν πολίτη της χώρας μας. Και φυσικά έφερε στο φως πολλά τόσο για τον τρόπο που ενημερωνόμαστε, όσο και για το πως προσπαθεί το… καθεστώς Μητσοτάκη να φιμώσει όσους ακόμα εκφράζουν ελεύθερα την γνώμη τους και ασκούν κριτική στην εξουσία.

Πολλοί άνθρωποι, διάσημοι και μη, ένιωσαν την ανάγκη να εκφράσουν την θλίψη τους για το τραγικό αυτό συμβάν που συγκλόνισε την χώρα μας, αλλά και να ασκήσουν φυσικά κριτική για τα κακώς κείμενα… για όλα εκείνα που έπρεπε να έχουν γίνει και δεν έχουν γίνει.

Ανάμεσά τους και ο γνωστός παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, Νίκος Μουτσινάς. Κατά την έναρξη της εκπομπής του την προηγούμενη Δευτέρα (06/03), αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός ασκώντας σκληρή κριτική ακόμη και στον Πρωθυπουργό της χώρας μας, χολιάζοντας με αιχμηρό τρόπο τις δηλώσεις αλλά και το διάγγελμα του.

«Βγήκε ο πρωθυπουργός, σαν να είναι πάλι κορονοϊός, ίδια φάτσα. Ο επικοινωνιολόγος πρέπει να αλλάξει. Αλλάξτε τον, πρωθυπουργέ! Γιατί είτε είναι κορόνα, είτε ατύχημα, είτε βιασμοί, είναι μια ίδια φάτσα στεναχωρημένη. Αν δεν το αντέχετε, μπορείτε να παραιτηθείτε. Όχι μόνο ο πρωθυπουργός, όλοι. Είναι ανθρώπινο να πούμε ότι δεν μπορούμε. Ας έρθει κάποιος που μπορεί», είχε σχολιάσει δεικτικά.

Το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά

Τους τελευταίους μήνες πολλά ακούγονται σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά με φήμες να τον θέλουν να αποχωρεί από την «καναλάρα» τον ΣΚΑΪ.

Οι φήμες αυτές επιβεβαιώθηκαν μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται», όπου αποκαλύφθηκε ότι το «Καλό μεσημεράκι» θα ρίξει αυλαία. Ωστόσο, ζήτησε να αξιοποιηθούν οι συνάδελφοι του σε άλλες εκπομπές, να δουν τη δουλειά τους και να αξιολογηθούν αντίστοιχα.

Επίσης, το “ρεπορτάζ” δείχνει πως δεν υπάρχει “πρόβλημα” στις σχέσεις Μουτσινά – ΣΚΑΙ, άρα ούτε και “φίμωση”, αλλά εγώ αυτά τα ακούω βερεσέ για ευνόητους λόγους.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για λήξη του συμβολαίου του τον Ιούνιο και επιθυμία του ίδιου να μείνει ένα χρόνο εκτός τηλεόρασης με σκοπό να χαλαρώσει λίγο.

Υπάρχουν και οι κακές γλώσσες του διαδικτύου που σχολιάζουν δεικτικά ότι μιας και έληγε το συμβόλαιό του αποφάσισε να κάνει αυτό που λέμε “ηρωική έξοδο” και έτσι προέκυψε και η σκληρή κριτική για τον Μητσοτάκη με αφορμή το δυστύχημα στα Τέμπη.

Όπως και να χει σε έναν ΣΚΑΙ με Πορτοσάλτε, Οικονόμου και Χιώτηδες μάλλον δεν χωράει ένας Μουτσινάς…

Μουτσινάς: Εκτός τηλεόρασης του χρόνου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Χάρη Λεμπιδάκη ο Νίκος Μουτσινάς του χρόνου δε θα βρίσκεται στην τηλεόραση.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon