cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Έλεος όμως με την τυμβωρυχία

Η Άννα Καραμανλή επιβεβαιώνει πως εκτός από άριστη στην πασιέντζα είναι άριστη και στην τυμβωρυχία – Κρεσέντο λαϊκισμού από την βουλεύτρια της ΝΔ στον ΣΚΑΙ

Έλεος όμως με την τυμβωρυχία

Μη μπορώντας να δώσουν πειστικές απαντήσεις για τα 2 θανάσιμα αμαρτήματα του Κυριάκου Μητσοτάκη, δηλαδή την ακρίβεια και τις υποκλοπές, οι βουλευτές της ΝΔ καταφεύγουν σε μεθόδους άθλιου λαϊκισμού για να θολώσουν τα νερά και να αλλάξουν την επικοινωνιακή ατζέντα.

Πρωταγωνίστρια στο τελευταίο κρεσέντο λαϊκισμού η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή σήμερα (2/2) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μην μπορώντας να απαντήσει λοιπόν με επιχειρήματα στον Γιώργο Βαρεμένο, που χαρακτήρισε «αυτουργό της εκτροπής και πολιτικό εκβιαστή» τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών, προχώρησε σε έναν χυδαίο μικροπολιτικό αντιπερισπασμό με την εθνική τραγωδία της απώλειας των δύο πιλότων του Phantom.

Η «γαλάζια» βουλευτής με στόμφο έδειξε φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα από την επίσκεψή του στο «Παλλάς» όπου παρακολούθησε το πρόγραμμα φόρο-τιμής στον μεγάλο συνθέτη Γιάννη Σπανό, κατηγορώντας τον ότι πήγε σε θεατρική παράσταση τη μέρα που έγινε γνωστός ο θάνατος του 29χρονου υποσμηναγού μετά την πτώση του F-4.

  • Η κυρία Καραμανλή φαντάζομαι πως το είχε ρίξει στο βαρύ πένθος στο σπίτι της κλαίγοντας 3 ημέρες, σωστά;
  • Εντάξει έκανε και μερικά διαλείμματα για να ρίξει και μια πασιέντζα φαντάζομαι, σωστά;

Πέρα από τα 2 παραπάνω υπάρχει και ένα τρίτο και τελευταίο ερώτημα προς τους αγαπητούς φίλους της ΝΔ.

Γενικά έχει υπάρξει νεκρός που να μην τον έχετε εκμεταλλευτεί;

Εντάξει, το έχουμε εμπεδώσει πλήρως ότι εκτός από πατριδοκάπηλοι είστε και τυμβωρύχοι. Ωστόσο, το να εργαλειοποιείτε την μνήμη νεκρών ανθρώπων για λίγες ψήφους είναι λίγο αίσχος, δε νομίζετε;

Και anyway πλέον όλο αυτό εκτός από μια αποτυχημένη προσπάθεια για να περιορίσετε τις ακροδεξιές διαρροές δείχνει πλέον ξεκάθαρα και το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο μόνοι σας μπήκατε, εκτός βέβαια και έχετε ως στόχο σας τον ολοκληρωτικό μετασχηματισμό της ΝΔ σε ΛΑΟ, οπότε εκεί πάω πάσο, είστε σε πολύ καλό δρόμο. (Δείτε και το σχετικό: Ολοκληρώνεται ο μετασχηματισμός της ΝΔ σε ΛΑΟΣ)

Δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω και την στάση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βαρεμένου, όπου σε μια στιγμή έντασης, άρπαξε το χαρτί από τα χέρια της και στη συνέχεια το πέταξε.

Στην θέση του, αν γνώριζα ότι στο πλατό θα βρισκόταν ως συνομιλήτρια η Άννα η Καραμανλή, πολύ απλά θα κρατούσα μαζί μου μια τράπουλα να ρίξουμε μαζί πασιέντζα. Ε μα ναι… που να κάθεσαι να μαλώνεις τώρα και ειδικά με την Αννούλα, τρέχα γύρευε… καλά για σοβαρή συζήτηση ούτε λόγος… μια ενδεκάδα της έδιναν να διαβάσει και δεν…

Όπως και να χει όμως με αφορμή την ένταση αυτή έχω να πω πως… στο τέλος θα πέσει και ξύλο στα τηλεοπτικά πάνελ. Να είστε σίγουροι για αυτό.

Η πόλωση και η ένταση που υπάρχει αθόρυβα εκεί έξω στην κοινωνία μεταφέρεται από τα πολιτικά στελέχη και στα τηλεοπτικά στούντιο… Εμείς, για να σας προλάβουμε, προφανώς και καταδικάζουμε την βία απ’ όπου και αν προέρχεται.

Όσο για τους θιγμένους που παρουσιάζουν την συμπεριφορά του Βαρεμένου ως σεξιστική, και επειδή ακόμα και στα social ένα μικρό χωριό έχουμε γίνει πλέον, ξέρουμε ότι οι περισσότεροι από αυτούς ανήκουν σε αυτούς που έλεγαν παλιότερα «καλά της έκανε της Κανέλλη ο Κασιδιάρης» και σε αυτούς που ασελγούσανε στο πένθος της Μάγδας Φύσσα. Οπότε, ναι, την υποκρισία σας μπορείτε να την πουλήσετε σε άλλο… “χωριό”, εδώ δεν μασάμε ούτε σανό και όπως καταδικάζουμε την βία έτσι καταδικάζουμε και την υποκρισία.

Α και να ξεκαθαρίσουμε και κάτι ακόμα. Για τα παλικάρια αυτά που χάθηκαν με το Phantom στην Ανδραβίδα πενθούν πραγματικά μόνο οι γονείς τους, κανείς άλλος. Αρκετά λοιπόν με την υποκρισία.

Ας τελειώνουμε όμως και με την τυμβωρυχία, ειδικά δε, αυτή που συνδέεται με την πατρίδα.

Δεν μπορεί να συνεχίσει αυτή η αμφισβήτηση του πατριωτισμού από τα στελέχη της ΝΔ προς τον οποιοδήποτε άλλο εκπρόσωπο του ελληνικού λαού και κυρίως δεν μπορεί να συνεχίσει από αυτούς που παρακολουθούσαν την ηγεσία του στρατεύματος… αλήθεια έχουμε σκεφτεί πόσο πατριωτικό ήταν αυτό;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon