cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Επαναφορά της δημοκρατίας με αντι-δημοκρατικά διλήμματα;

Ακροκεντρώοι σοσιαλιστές και alt-right φιλελεύθεροι μας έχουν περικυκλώσει και εμείς ξεκινάμε να επαναφέρουμε την δημοκρατία με… σωφρονισμένες πατερίτσες και παλαιούς αρχόντους!!!

Επαναφορά της δημοκρατίας με αντι-δημοκρατικά διλήμματα;

Μεγάλη εβδομάδα, πολιτικό βαρομετρικό χαμηλό και μια εκλογική χρονιά που προμηνύεται κατώτατης εν-συναίσθησης.

Ακροκεντρώοι σοσιαλιστές και alt-right φιλελεύθεροι μας έχουν περικυκλώσει μιντιακά και ψηφιακά.

Η αριστερά πολιορκείται από το δόγμα «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» σε μία κούρσα πολιτικής ανασφάλειας και επαναπροσδιορισμού.

Ένας επαναπροσδιορισμός του ηθικού πλεονεκτήματος που το μόνο που δημιουργεί είναι μια κινούμενη άμμο που βουλιάζει μέσα της η αξιοπρέπεια και η υπόληψη ολόκληρων κοινωνιών και της πρόσφατης ιστορίας τους.

Πρώτα οι ακροκεντρώοι βουλευτές… πού νομίζουν πως ο λαός θα θαμπωθεί από την κουλτούρα του Πασοκικού Know-How με… Hogan πέταλα και SUV γυαλισμένα.

Από την άλλη… παλαιοί άρχοντες που καταφέρνουν να αναζωπυρώσουν την παλιά κουλτούρα του βίαιου διαλόγου και της βίαιης κοινωνικής συνεννόησης.

Όποιος έχει αντίθετη άποψη, ψηφιακά και εντέχνως τραμπουκίζεται και παρασιτικά σάιτς γράφουν παραπολιτικές απειλές και στέλνουν μηνύματα με dead lines.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό οδηγούμαστε στο προς το απόλυτο δημοκρατικό δικαίωμα, αυτό της ψήφου, το οποίο θα ασκήσουμε φέτος 3 ή 4 φορές σε επίπεδο βουλής, αυτοδιοίκησης και ευρωβουλής.

Σε αυτό το σκοτεινό και θολό τοπίο, θα γίνουν οι κατά τα άλλα ανώτατες δημοκρατικές διαδικασίες στην χώρα μας φέτος.

Σε αυτό το spooky και αναξιοπρεπές διπολικό και διλημματικό πλατό, καλούμαστε να αποφασίσουμε το μέλλον του τόπου μας για τα επόμενα τουλάχιστον 5 χρόνια.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους πάλαι ποτέ καταστροφείς της πραγματικότητας, σε σημαίνοντα ρόλο και πόστο.

Δηλαδή ξεκινάμε για να επαναφέρουμε την δημοκρατία, με και καλά, σωφρονισμένες πατερίτσες που για μοναδικό αξιακό και ιδεολογικό αντίβαρο, προβάλλουν, το «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Από κει δηλαδή που ξεκινήσαμε.

Προκάτ πασχαλινές εκπλήξεις τύπου Kinder, που μέσα έχει Zonk και το ξέρουμε.

Καλό Πάσχα να περάσουμε και τα άλλα τα βλέπουμε μετά, ε;

Κατανυκτικά πάντα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon