cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Εσείς νιώσατε ρίγη συγκίνησης;

Είναι να απορεί κανείς με μερίδα Ελλήνων που σχολίασαν στα social media πως ένιωσαν ρίγη συγκίνησης με όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ΗΠΑ και με την εν γένει παρουσία του…

Εσείς νιώσατε ρίγη συγκίνησης;

Κι εμείς νιώσαμε ρίγος όταν συνειδητοποιήσαμε πως θα μας καταχρεώσει και πάλι για να αγοράσει τα υπέροχα, όπως ο ίδιος χαρακτήρισε, F-35, με λεφτά που θα πάρει από τους μη έχοντες Έλληνες.

Νιώσαμε ρίγος γιατί υπό τις συνθήκες που διαμορφώνονται στη γειτονιά μας δεν είναι εποχές για να παριστάνουμε τα καλά και υπάκουα παιδιά κάνοντας χαρά με τα λόγια και τα ανέξοδα χειροκροτήματα, αλλά μόνο με τα έργα.

Και τα έργα δυστυχώς αποδεικνύουν πως οι Αμερικανοί πατούν σε δυο βάρκες, σε μια ελληνική και μια τουρκική, όσο κι αν θέλουμε να πιστέψουμε πως εμείς διατηρούμε τα προνόμια  (μια προσεκτική ανάγνωση όσων δηλώνουν διαρκώς και όσων πράττουν τα στελέχη του ΝΑΤΟ και το Αμερικανικό ΥΠΕΞ δεν θα έβλαπτε).

Κράτη κυρίαρχα στον κόσμο σαν τις ΗΠΑ βλέπουν παντού μόνο πολιτική και συμφέροντα κι όχι φίλους κι όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο καλύτερα θα μπορούμε να διαπραγματευτούμε, κι όχι να σκύβουμε το κεφάλι, για να έχουμε πραγματικά ανταλλάγματα από το «αλισβερίσι» με τους ισχυρούς.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon