cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Έτοιμος να κυβερνήσει ο Νίκος του Μαρίνου… το μαθε καλά το «ποίημα»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ήρθε στο Ηράκλειο είδε φως στην ΕΑΣΗ και μπήκε μέσα για να μας μιλήσει για το… βιώσιμο μοντέλο για τους αγρότες. Εκείνου άραγε του “μοντέλου” που επί εποχής του παλιού “καλού” ΠΑΣΟΚ έκανε τις επιδοτήσεις διπλοκάμπινα 4×4;

Έτοιμος να κυβερνήσει ο Νίκος του Μαρίνου… το μαθε καλά το «ποίημα»

Γνήσιο τέκνο του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης αλλά εκείνου του παλιού, που με σκάνδαλα και τα κάθε είδους κόλπα σε βάρος της οικονομίας της χώρας απαξιώθηκε και έχασε την εξουσία και μαζί της την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Ως τέτοιο γνήσιο τέκνο φρόντισε την προεκλογική του εκστρατεία στο ΠΑΣΟΚ το 2017 να την στηρίξει σε κονδύλια της ΕΕ κι όχι δικό του χρήμα, όπως έκαναν οι συνυποψήφιοι του τότε.

Όπως αποκάλυπτει το Documento, χρησιμοποίησε χρήματα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τα οποία δίνονται σε ευρωβουλευτές για τις δράσεις τους και αφορούν αυστηρά τα καθήκοντά τους ως ευρωβουλευτών.

Μάλιστα, για να μην φανεί η παρανομία του φρόντισε ο Νίκος Ανδρουλάκης να καταχωρήσει αυτά τα έξοδα στις δαπάνες της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και ∆ημοκρατών.

Ωραίος έτσι;

Έτοιμος να κυβερνήσει τη χώρα και να αποκαταστήσει αδικίες της ΝΔ…

Ο κ. Ανδρουλάκης που ήρθε στο Ηράκλειο, είδε φως στην ΕΑΣΗ, και πέρασε μια βόλτα από εκεί για να… “στηρίξει” τους αγρότες (που δεν ξεσηκώνονται ενάντια στις κυβερνητικές πολιτικές για να μην κακοκαρδίσουν τον Κρητικό Πρωθυπουργό και Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης) δήλωσε και το: “Αν δεν υπάρξει βιώσιμο μοντέλο για τους αγρότες δεν υπάρχει ελπίδα”.

Άραγε ως βιώσιμο μοντέλο έχει τι στο μυαλό του, ο Νίκος του Μαρίνου;

Ίσως αυτό που στήριξε για χρόνια το κόμμα του κι έχει τη λογική… πάρε χρήμα αγρότη για να κάνεις μεγαλύτερες και πιο παραγωγικές τις καλλιέργειες σου αλλά… αν το ξοδέψεις κιόλας στο να αγοράσεις 4Χ4 διπλοκάμπινο εμείς θα κάνουμε πως δε βλέπουμε;

Εντάξει, Νίκο μου… θα σε ειδοποιήσουμε για να μας κυβερνήσεις κι εσύ… Εξάλλου όσο υπάρχουν ψηφοφόροι χαμηλής αντιληπτικής ικανότητας (sic) και με μνήμη χρυσόψαρου έχεις κι εσύ ελπίδα… δε χάνεσαι… εκτός και αν έχει άλλη γνώμη ο… “κοριός” του Μαξίμου…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon