cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Γίναμε «νούμερο» και στην Εξεταστική του Ευρωκοινοβουλίου

Η Εξεταστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα μοιράσει και φωτογραφίες αυτού που βρίσκεται πίσω από τις εντολές παρακολούθησης Ανδρουλάκη και δημοσιογράφων

Γίναμε «νούμερο» και στην Εξεταστική του Ευρωκοινοβουλίου

Πήγε και ο ΓΓ του υπουργείου Δικαιοσύνης, Παναγιώτης Αλεξανδρής, στην εξεταστική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να καταθέσει για το σκάνδαλο των υποκλοπών κι έκαναν τα μέλη της «καινούργιο συκώτι» από τα γέλια που τους προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του.

Δεν είναι λέει σκάνδαλο, κατά τον ίδιο, η παρακολούθηση Ανδρουλάκη και δημοσιογράφων κι απλώς έτσι το χαρακτήρισε ο Τύπος, είπε με ύφος «και τι ξέρετε εσείς;».

Τι λέτε κ. Αλεξανδρή είστε σοβαρός; Αν αυτό δεν είναι σκάνδαλο, το «ελληνικό Watergate» όπως το έχουν χαρακτηρίσει τα διεθνή ΜΜΕ, (που δεν ήταν στις λίστες Πέτσα) τότε τι είναι;

Ευτυχώς οι περισσότεροι ευρωβουλευτές δεν του χαρίστηκαν και απάντησαν στους ισχυρισμούς του όπως έπρεπε ενώ είναι πλέον ξεκάθαρο πως όλοι, και στην Ευρωβουλή, έχουν καταλάβει τι συμβαίνει στη χώρα μας με το κυβερνών κόμμα που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να γαντζωθεί στην εξουσία αλλά προφανώς το κάνει με ερασιτεχνικά μέσα αφού το έπιασαν με τη… γίδα στην πλάτη.

Κι αν πολύ αμφιβάλουμε στο εάν η Εξεταστική Επιτροπή στην Ελλάδα, που διερευνά το σκάνδαλο, καταλήξει σε κάποιο αποτέλεσμα και απόδοση πολιτικών ευθυνών για ένα είμαστε σίγουροι:  

η Εξεταστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα μοιράσει και φωτογραφίες αυτού που βρίσκεται πίσω από τις εντολές παρακολούθησης Ανδρουλάκη και δημοσιογράφων.

Απόδειξη το ότι δεν κρύβεται στις συνεδριάσεις της και μάλιστα αυτή που έγινε την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου μεταδόθηκε ζωντανά.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon