cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Η δυσαρέσκεια στρέφει στην ακροδεξιά και σε τσαρλατάνους

Αν ως επιλογή ψήφου δυσαρέσκειας βλέπει κάποιος έναν πολιτικό που πουλάει κηραλοιφές και γράμματα της Παναγίας και του Χριστού για ποια σοβαρότητα να μιλήσουμε;

Η δυσαρέσκεια στρέφει στην ακροδεξιά και σε τσαρλατάνους

Ανησυχούμε και ανησυχούμε πολύ βλέποντας πως όλο αυτό το σκηνικό που συμβαίνει στην αντιπολίτευση και επηρεάζει αρνητικά το εκλογικό σώμα έχει αρχίσει να το στρέφει για τα καλά στην ακροδεξιά και τα παρακλάδια της.

Ο κόσμος είναι ξεκάθαρα δυσαρεστημένος με τη ΝΔ καθώς μετά τις εκλογές άρχισε να ξετυλίγει πολλά από τα αντιλαϊκά μέτρα που έχει στην ατζέντα της και δεν είχε προλάβει την προηγούμενη 4ετία να εφαρμόσει.

Το ΠΑΣΟΚ με το Νίκο Ανδρουλάκη στο τιμόνι του δεν έχει τη δυναμική που θα είχε με κάποιον άλλο αρχηγό.

Ο κρητικός πολιτικός μοιάζει όχι μόνο να μην μπορεί να σταθεί στα μάτια των ψηφοφόρων στη θέση μελλοντικού πρωθυπουργού αλλά ούτε καν με αξιώσεις στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μαστίζεται εδώ και μήνες από ένα εσωκομματικό σκηνικό αντιπαλότητας και παιγνιδιών εξουσίας που δεν τον αφήνουν να πάρει κεφάλι.

Τα στελέχη του, που ευθύνονται γι αυτήν την κατάσταση, ζουν σε ένα μικρόκοσμο μακριά από τον αληθινό κόσμο που σταδιακά τους γυρίζει την πλάτη.

Το ΚΚΕ ενισχύεται αλλά η ενίσχυση του φτάνει ως ένα σημείο, το οποίο δεν ξεπερνά.

Κι έτσι έρχονται η Ελληνική Λύση και η Νίκη να εισπράξουν τις ψήφους δυσαρέσκειας υποθέτουμε για να τιμωρηθούν τα κόμματα εξουσίας που οι πολίτες βλέπουν πως τους πληγώνουν αλλά στην πράξη πληγώνοντας τους εαυτούς τους και την ίδια τη χώρα.

Γιατί αν ως επιλογή ψήφου δυσαρέσκειας βλέπει κάποιος έναν πολιτικό που πουλάει κηραλοιφές και γράμματα της Παναγίας και του Χριστού για ποια σοβαρότητα να μιλήσουμε;

Δεν είναι απλά το μη χείρον βέλτιστο είναι ο ορισμός της αυτοκαταστροφής η ψήφος σε τσαρλατάνους αλλά και στα κακέκτυπα της Χρυσής Αυγής.

Θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει ο Έλληνας ψηφοφόρος πως δεν τιμωρείται ούτε η ΝΔ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΠΑΣΟΚ επιλέγοντας το ακραίο και το γραφικό, τιμωρείται ο ίδιος και η οικογένεια του, ο φίλος του, ο συγγενής του, τιμωρούμαστε όλοι, γιατί αυτές οι επιλογές ορίζουν τις ζωές μας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon