cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Κυριάκος: Ιπτάμενος και γκόμενος…

Γιατί στην αρχή ανέβηκε η είδηση για τα ανέμελα μπάνια του Πρωθυπουργού στα Χανιά και μετά “έπεσε”; Τι πραγματικά συνέβη;

Κυριάκος: Ιπτάμενος και γκόμενος…

Είδαμε τις προηγούμενες ημέρες στο γνωστό ενημερωτικό site του Ευαγγελάτου, το Newsit, να ανεβαίνει είδηση για το που θα βολτάρει ο αγαπημένος μας Πρωθυπουργός. Πιο συγκεκριμένα, το Newsit ανέβασε θέμα με τίτλο “Στα Χανιά για στιγμές χαλάρωσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θα πετάξει με F-16”.

Εντάξει, δεν έχει μεγάλη σημασία ότι έσκασε το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων που οδήγησε στην παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού (και ανιψιού του) Γρηγόρη Δημητριάδη αλλά και του διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέων, τα μπάνια, είναι μπάνια. Και ειδικά αυτά στην Κρήτη δεν χάνονται με τίποτα και για κανένα λόγο. Νόμος αυτό.

Ωστόσο, μετά από λίγο το συγκεκριμένο άρθρο στο Newsit του Ευαγγελάτου… εξαφανίστηκε… “έπεσε”, πάει, χάθηκε λέμε.

Ποιος ο λόγος για κάτι τέτοιο, ειδικά δε από την στιγμή που όλοι μέσω των social media είχαν μάθει την “είδηση” για τα μπάνια – βόλτες του ανέμελου Πρωθυπουργού μας;

Επειδή λοιπόν εσείς είστε ανθέλληνες και δεν καταλαβαίνετε από αυτά θα σας πούμε εμείς γιατί “έπεσε” το άρθρο.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά… κανένα άρθρο δεν “έπεσε”. Το άρθρο απλά… αποσύρθηκε διότι προφανώς και αποτελεί στρατιωτικό απόρρητο το γεγονός πως ο Πρωθυπουργός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, εκτός από “γκόμενος” είναι και… πιλότος μαχητικών f-16.

Υπάρχει και το γονίδιο καθώς και ο συγχωρεμένος ο πατέρας του Κυριάκου ήταν… πιλότος. Ηδού και το σχετικό βίντεο…

Αλλά που να καταλάβετε εσείς από τέτοιας φύσεως υψηλής διαβάθμισης πληροφορίες; Το μυαλό σας είναι στα επιδόματα και τα μπάνια.

Επίσης, προφανώς και το ότι η χώρα μας αξιολογείται από διάφορους διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς στις τελευταίες θέσεις αναφορικά με την ελευθερία του Τύπου και την κατάσταση στα ΜΜΕ δεν σχετίζεται καθόλου με το γεγονός ότι άρθρα ανεβαίνουν ή κατεβαίνουν.

Τι νομίζετε δηλαδή ότι αποκρύπτονται κιόλας ειδήσεις από τα ΜΜΕ της ενημέρωσης 108; Έλα Χριστέ και Παναΐα μου…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon